Skip to main content

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat în România

 
paramount channel
paramount channel

paramount channelTeleviziunea de filme Paramount Channel s-a lansat recent pe piaţa audiovizualului din România, fiind în prezent disponibilă în grila platformei de satelit Digi a companiei de telecomunicaţii RCS&RDS, dar şi a unor alţi operatori de cablu mici, au declarat, pentru Mediafax, surse din piaţa media.

Publicitate

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

Viacom şi RCS&RDS nu au comunicat oficial lansarea Paramount Channel în grila Digi, platforma DTH (Direct to Home) a RCS.

Însă, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe contul de Facebook al RCS&RDS, Paramount Channel a intrat, miercuri, în grila platformei de satelit Digi, urmând ca de la 1 iunie televiziunea să fie lansată şi în grila de cablu digital a RCS&RDS.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tiberiu tiberiu
    am dori si noi canalul paramount channel la firma de cablu upc va rugam foarte frumos sa-l introduceti si la noi sunt din falticeni va multumim anticipat.
  • un om un om
    inca nu l-au introdus in grila digi eu nul gasesc, nu strica daca introduceau in grila MGM
  • banatan de pusta banatan de pusta
    dragut ar fi sa difuzeze toate filmele lor...nu ca si MGM...doar o parte din ele. apropos Digi daduse la un moment dat si canalele Cinestar de la RTC (3 la numar) lansate cu mare tam-tam sucombate ulterior.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Digi lasa loc si de alternative de canale de filme. este si Universal Channel ,care nu este al lor,nu-i asa?
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Digi lasa loc si de alternative de canale de filme. este si Universal Channel ,care nu este al lor,nu-i asa?
  • ovidiu ovidiu
    soc ! digi au introdus un canal care nu e al lor si n-au scos altele .

Trimite un comentariu

sus