Skip to main content

Topul celor mai valoroase branduri din lume: Apple, detronată de pe prima poziţie de Google

 
google-bloombiz
google-bloombiz

google-bloombizGoogle a devenit cel mai valoros brand din lume, devansând rivalul Apple, care a deţinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate şi cercetare Millward Brown, scrie Mediafax.

Publicitate

Valoarea brandului Google a crescut anul trecut cu 40%, la 159 de miliarde de dolari, în timp ce Apple a consemnat un declin de 20%, la aproape 148 miliarde de dolari.

În precedenta ediţie a studiului, Google se afla pe poziţia a doua. Brandurile din sectorul tehnologic domină primele poziţii ale topului.

Google şi Apple sunt urmate în top zece al brandurilor de IBM (107,5 miliarde de dolari), Microsoft (90,2 miliarde dolari), McDonald's ( 85,7 miliarde dolari), Coca-Cola (80,7 miliarde dolari), Visa (79,2 miliarde de dolari), AT&T (77,9 miliarde dolari), Marlboro (67,3 miliarde dolari) şi Amazon (64,3 miliarde dolari).

Brandul Facebook valorează 36 de miliarde de dolari şi se află pe locul 21, în urma unei creşteri de aproape 70% faţă de anul anterior.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, trebuie sa apesi CTRL si F5 si vei vedea si restul stirilor. Vom incerca sa remediem problema cat de repede. Multumim pentru ca ne-ai semnalat!
  • Diaconeasa Denice Diaconeasa Denice
    Ultima stire de pe prima pagina este de pe 21 mai...Ce se intampla?:( Ati luat vacanta?
  • ps ps
    dar sa nu uitam nici de brandurile Adevarul Holding!
    valoroase, foarte valoroase.

Trimite un comentariu

sus