Skip to main content

Un fost PR din Pro va conduce departamentul de comunicare al Antena Group

 
diana zamfirescu
diana zamfirescu

diana zamfirescu

Publicitate

Diana Zamfirescu, fost PR la Pro TV, va conduce departamentul de PR al Antena Group, care include posturile Antena 1, Euforia şi Antena Stars. Ea s-a ocupat, în Pro, de zona de social media, precum şi de comunicarea marilor show-uri ale postului, precum Românii au talent şi Vocea României.

Din informaţiile paginademedia.ro, la Antena Group vor mai veni şi alte persoane care au lucrat în zona de PR a Pro TV, dar părţile sunt în faza de discuţii.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Angajaţii departamentului au fost anunţaţi că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezenţa bodyguarzilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan N Bogdan N
    Ierarhia in timp se poate schimba @Adri. E clar ca atunci cand plecata atatia oamenii exista o problema, iar oamenii au ideile si acestea rep punctul de plecare pt orice proiect
  • Maria Maria
    Am auzit la tv, cum doua vedete Intact faceau misto de pr Pro-ului, cum ca tin vedete "ca la puscarie", asta cand era nebunia cu Slav. Iata cum se intoarce roata, mi se pare atat de josnic ce face Antena, cum sa angajezi tot ce da afara Pro tv-ul? Ar fi una buna ca impreuna cu toata lumea adusa din Pro, sa isi ia bataie si din toamna cand vor incepe emisiunile produse de Mona Segall de la niste filme uzate date de Pro.
  • Adri Adri
    Astia nu au nevoie de PR...ce sa si anunte..?? Ca zilnic iau bataie sora cu moartea de la Pro tv ??
  • Maria Maria
    Vad ca deja a preluat codul vestimentar al Intact :):):) Foarte intelept!
  • Adri Adri
    Astia nu au nevoie de PR.. Ce sa si anunte ??? Ca iau bataie sora cu moartea zilnic de la Pro tv ?

Trimite un comentariu

sus