Skip to main content

Un membru CNA a câştigat procesul intentat ANI, care îl declarase incompatibil

 
Christian Mititelu, membru CNA
Christian Mititelu, membru CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti  a decis în favoarea lui Christian Mititelu, membru CNA, în procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, care îl declarase incompatibil. 

Mititelu a fost declarat incompatibil în august 2013, iar acesta a contestat decizia şi a câştigat. În plus, ANI trebuie să-i plătească cheltuieli de judecată în valoare de 1.550 de lei. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare. 

Ce spune decizia instanţei: 

Admite actiunea . Anuleaza raportul de evaluare nr.35572/G/II/07.08.2013 emis de parata ANI. Obligă parata sa plateasca reclamantului cheltuielile de judecata in cuantum de 1550 lei. Cu recurs in 15 zile de la comunicare.

CONTEXT. Agenţia Naţională de Integritate a emis un raport potrivit căruia Christian Mititelu s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 noiembrie 2008 – 15 decembrie 2012, întrucât a exercitat, simultan, atât funcţia de Preşedinte şi, ulterior, pe cea de Vicepreşedinte al Asociaţiei „Alianţa Civică”, cât şi calitatea de membru al C.N.A. (asimilată funcţiei de secretar de stat), după cum paginademdia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus