Skip to main content

Vedete ale YouTube-ului românesc. Cine sunt tinerii care s-au remarcat prin forţe proprii pe platforma video

 
captura
captura

captura

Publicitate

Cine sunt vedetele YouTube-ului românesc? Bloggerul Victor Kapra face o trecere în revistă a celor care s-au făcut remarcaţi pe platforma video şi au fost prezenţi zilele trecute la Google House - o casă decorata în stil Google, unde se fac demonstraţii legate de echipamentele şi serviciile Google. „Sunt tineri care fac sute de mii de vizualizări pe clip. De multe ori se filmează singuri, la ei acasă, montează singuri, se promovează singuri”, spune Victor Kapra.

JamilaCuisine_foto Victor Kapra
Geanina Staicu Avram - foto: Victor Kapra

Geanina Staicu Avram este una dintre aceste persoane. Ea deţine împreună cu soţul ei canalul culinar JamilaCuisine şi fac de la scenariu, filmare până la montaj. Canalul JamilaCuisine are peste 32.000 de abonaţi şi a adunat 8,2 milioane de vizualizări.

Levi Elekes
Levi Elekes

Levi Elekes are 18 ani şi deţine canalul FriendShow, pentru adolescenţi. El a strâns deja 110.000 de abonaţi, iar filmuleţele lui trec de 20.000 de vizualizări pe episod. El îşi face filmuleţele acasă şi, potrivit bloggerului Victor Kapra, tânărul lucrează şi câte o lună la scriptul unui episod.

Laura Musuroaea
Laura Musuroaea

Laura Musuroaea are un canal de nişă, cu tutoriale despre machiaj. Se filmează cu o cameră foto DSLR şi montează singură clipurile, acasă. De când şi-a lansat canalul, ea a atras peste 15.000 de abonaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Name Name
    Cine sunt panaramele din articol? Unde se afla adevaratii artisti romani de pe youtube? Clujenii de la Creative Monkeyz au de exemplu peste 455.000 de subscriberi si peste 63 de milioane de vizualizari.
  • dariu dariu
    cam 4.82 milioane de dolari. pe luna.
  • picatcubacu picatcubacu
    n-ar fi interesant de aflat cam cat plateste youtube ptr 20k vizualizari?

Trimite un comentariu

sus