Skip to main content

VIDEO. România joacă astăzi la Eurovision. Paula şi Ovi cântă în cea de-a doua semifinală

 
Rehearsal May 7th_Paula Seling & OVI_2
Rehearsal May 7th_Paula Seling & OVI_2

Foto: TVR
Foto: TVR

Publicitate

TVR difuzează diseară,  de la ora 22.00, cea de-a doua semifinală a Eurovision în care vor evolua Paula Seling şi Ovi.

Transmisiunea de la Copenhaga va fi precedată de Studio Eurovision, emisiune prezentată de Nicolle Stănese. De la ora 22.00 ia startul show-ul care va decide cine ajunge în finala de sâmbătă. Paula Seling şi OVI vor avea a 15-a poziţie în concurs.

 Paula Seling: „Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă a fost cum ne-am dorit. Din păcate, la efecte şi decupaj, am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei. Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis. Trebuie să fie un moment miraculos.”

În semifinala a doua au drept de vot doar telespectatorii aflaţi în ţările participante, precum şi cei din Italia, Marea Britanie, Germania. Primele 10 clasificate, în urma voturilor exprimate de juriul de specialitate şi acordate de public, intră în finală. Votarea începe după ultima piesă din concurs şi durează zece minute.

În continuare, melodia României la Eurovision:  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus