Skip to main content

VIDEO. Şerban Huidu ironizează achiziţia şcolii de televiziune de către Burci: „Vreau să merg la Şcoala Tudor Vornicu să mă-nveţe televiziune”

 
serban huidu
serban huidu

serban huidu

Publicitate

Şerban Huidu tratează ironic proaspăta achiziţie a companiei care deţine Prima TV. El a realizat un clip video, în care apare alături de echipa sa de producţie, toţi „dornici” să facă Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

„Gata! Toate problemele aparţinând Primei Tv au luat sfârşit! Avem lângă noi „şcoala de televiziune Tudor Vornicu”. De acum încolo vom avea lângă noi numai “profesionişti” ieşiţi de pe băncile şcolii! Eu sunt mai prost, am făcut ase-ul şi am „furat” televiziune de la unii, de la alţii. La fel ca şi colegii mei din filmuleţul de prezentare! Înţelege fiecare ce vrea! ha!”, a scris Huidu pe blogul său.

Filmul îl prezintă pe Şerban Huidu, dojenit de un coleg din spatele camerei:

„Nimic n-ai învăţat în 14 ani - 15 ani. Cât ai, mă, 15 ani de televiziune? Păi alea dansează pe masă. După 15 ani, topul ăla e de doi lei, Hrubaru ăla nu s-a tuns. Şi Puştiu` ăla, care-i vai de capul lui cum e filmat, cu luminile-alea. Păi, Mondenii filmează cu jumătate din luminile alea. Şi ăia sunt şi live, bă!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • huidu huidu
    Gresit cu totul! Nu am impus niciodată pe nimeni! Cei dicn preajmă mea, ingaduitorii cum ii numesti tu, au castigat cu mine in ultimii ani multe milioane de euro! Deci nu stiu cine e in gaduitor aici! Faptul ca nu mai apar nu însemna ca nu mai pot face lucruri! Doar prostii cred asta!
  • Andu Andu
    Hmm...deci problema ta este Boncea cu Mondenii si aveai nevoie de o noua achizitie a lui Burci ca sa poti strecura asta .e singura emisiune unde nu ai reusit sa bagi pe cineva din echipa ta;) Cum sa castige mondenii niste bani si sa nu treaca intai pe la tine sa ii imparti ? Tot respectul pt ce ai facut in tv in trecut ,dar cred ca e cum spunea cineva mai sus : cei din jurul tau sint acum prea ingaduitori si au mult bun simt ;) bafta!
  • serban serban
    Si cel mai tare e asta cu emisiunea care arata bine si se face dupa regulile din zilele de azi! Cu decupaj facut praf, fara lumina, cu un decor mic pitic de arata mai bine tele 7 abc in zilele de glorie! M-am uitat cum arata Lori invitat acolo si cum era filmata, cata diferenta intre mega spectacolele de la Protv! Aici era un fel de productie National tv in vremurile bune!
  • serban serban
    Si Epicii au fost schimbati de sambata luni si sa nu vorbim. Aici de notorietate on line ca aici sunt tatici! Din pacate televiziunea, aia care face bani- nu netul gratis, are alt public si trebuie sa te adaptezi! Cronica. Evolueza chiar daca nu vezi tu schimbarile! Iti stau la dispozitie sa vezi o emisiune de acum 5 ani si una de acum! Melodi aia am facut-o euu cunoscuta la radio acum 9 noua ani! Citeaza adevarul istoric!
  • mariana mariana
    Mizezi prea mult pe intelegerea celor din jur pt o fapta pe care ar trebui sa ti-o asumi suta la suta . Scrii despre gauri in usa si apari sporadic pe la diferite emisiuni crezand ca publicul iarta si uita . Poate e asa ,dar pt o vedeta de televiziune normala si nu pitzipoanca fabricata eu cred ca trecutul curat si mintea limpede ar trebui sa fie lucruri fara de care nu se poate . Repet: cred ca cei din jurul tau,profesional vorbind , sint prea ingaduitori din prea mult bun simt . Si tu profiti de asta !
  • mihai mihai
    M-am prins. Problema e ca Burci da bani si altora si nu doar tie ,absolventul de ASE care a furat televiziune si o face acum f bine potrivit descrierii tale :-) Poate Modenii au audiente mai mici ,dar genereaza clar o notorietate mare pt Prima si pe online . Plus ca daca urmaresti emisiunea ..e cam singura din Prima care se face dupa regulile din zilele noastre si arata bine( si Cenzuratii aratau bine la LookTV ;) ) . Cu siguranta Mondenii vor mai creste daca nu ii muta iar saptamana viitoare :-) Cronica voastra e ca acum 5 ani ,nimic schimbat desi felul in care se face televiziune a altul acum ( sa nu zic ca am auzit piesa aia portugheza celebra acum 5 ani si la Epic ). Revenind la banii lui Burci ...vor fi si mai putini pt tine cand vine Calinescu in toamna . Daca nu vinde pana atunci :-)
  • serban serban
    79 laa ora maxim si 51 lla impact! Contrasens? Ningea in octombrie Ssi masina avea cauciucuri de vara! Recidive?! 11 in 17 ani de condus si aproape milionul de kilometri! "Realistule!"
  • Balogh Balogh
    De viteza? De contrasens? De recidive ? De trei suflete omorate? Tupeistule.
  • serban serban
    Ce v-ar mai placea! Libertate nemeritata zici? Pai eram un bun exemplu nu zici? Pe langa Nastase, Jiji, Popescu, Meme, Giovani etc! Daca se putea lega de un singur lucru infundam mititica! Asa stau aici si le raspund la troli!
  • serban serban
    E scris adanc nene Iancule! In afara de accident si de faptul ca nu mai vorbesc cum vorbeam mai ai ceva? Lo obiect moncher la obiect!...mda...penibil!
  • serban serban
    nu e nici scopul meu si vei vedea ce insemna Epic show! Pe banii altora? Aia e o emisiune care coste de 10 ori mai putin decat Mondenii de exemplu, si deja produce mai multa audienta! ( domul Obae a "uitat" de audienta de lunea trecuta)
  • serban serban
    Ce va mai place sa dati cu huo! Argumente mai putin, dar de facut pe haterii in spatele unor amarate de calculatoare sunteti asi! Pentru cei ca domnul absolvent, este pe contul meu pe facebook un colaj cu mai putin de jumate din ce a produs Hodoronc-tronc-production, firma mea, in ultimii 5 ani fara ajutorul "profesionistilor" care acum se simt vexati!
  • mihai mihai
    Producatorii de la Epic Show au nevoie de o scoala de televiziune ;) E usor sa faci misto pe banii altora ...poate ,poate te lasa Burci langa Gainusa si nu in culise
  • penibil penibil
    Un personaj ca asta cum de mai are curajul sa mai vorbeasca? Are 3 vieti pe constiinta. Se pare ca nu intelege situatia in care se afla in ochii tuturor ceea ce e si mai grotesc pentru ca pare un Chuky,operat pe creier ce vorbeste neintrerupt crezand ca viata e un fel de Cronica a misto-ului dambovitean.
  • adrian b adrian b
    Asa e Solange: Huidu a fost primul care sa il injure pe Burci cand Prima a trecut la suedezi, iar acun cand Burci s-a intors nu lam vazut sa isi exprime dorinta de a nu mai lucra cu Prima Tv. Ba, din contra, apare din ce in ce mai des pe post, cu diverse pretexte, ceea ce nemtii (ultimii patroni ai postului) nu i-ar mai fi permis ever, pentru imaginea postului.
    Oricum, el nu este in pericol de a fi solicitat in calitate de profesor la Scoala Tdro Vornicu, cel putin daca se pastreaza standardele de pana acum: ca sa fii profesor acolo nu era suficient sa apari la tv, trebuia sa ai ce impartasii cursantilor si trebuia sa ai aptitudinea de a face acest lucru. Toate acestea dovedite printr-o diploma acreditata de Ministerul Invatamantului in urma unor cursuri (si nu cele de ASE).
    Toti trainerii de la Tudor Vornicu aveau aceste certficari si nu doar cei de la specializarile legate de aparitia pe post.
    Si da, sunt unul dintre absolventi si lucrez la Montblanc Pictures (sunt in lista celor aproape 400 de absolventi -de pe site-ul scolii - care lucreaza in domeniile in care s-au pregatit, in urma diplomei obtinute aici)

Trimite un comentariu

sus