Skip to main content

2 iunie. Google a primit de la utilizatori 12.000 de cereri pentru ştergerea datelor sensibile, în doar o zi

 
google-bloombiz
google-bloombiz

google-bloombizSOLICITĂRI. Google a primit de la utilizatori 12.000 de cereri privind ştergerea de informaţii sensibile, în prima zi de la lansarea unui site creat special în acest scop, scrie Mediafax.

Operatorul celui mai utilizat motor de căutare din lume a înfiinţat site-ul şi o comisie de experţi, pe 29 mai, pentru a respecta o decizie a Curţii Europene de Justiţie (CEJ) conform căreia utilizatorii pot cere Google şi altor motoare de căutare pe Internet să şteargă din rezultatele căutărilor online unele link-uri către ştiri, decizii judecătoreşti şi alte documente care conţin informaţii inadecvate, irelevante sau care încalcă dreptul la viaţă privată.

Google a primit de la utilizatori 12.000 de cereri pentru ştergerea datelor sensibile, în doar o zi


RECORD. "Gangnam Style", al cântăreţului sud-corean Psy, a devenit primul videoclip din istoria site-ului YouTube care a depăşit, vineri seară, 2 miliarde de vizualizări, scrie Mediafax, care citează variety.com.
În prezent, videoclipul "Gangnam Style" are peste 2.002.173.700 de vizualizări pe YouTube.
Lansat în iulie 2012 în Coreea de Sud şi devenit rapid extrem de popular în străinătate, videoclipul rapperului asiatic în vârstă de 36 de ani, în care acesta execută mişcări inspirate din călărie şi rodeo, a devenit celebru pe întreaga planetă.
Record: "Gangnam Style", primul videoclip care a depăşit 2 miliarde de vizualizări pe YouTube - VIDEO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornelia Cornelia
    Cum si unde ar trebui trimise aceste cereri? Știu ca la Google, dar mai exact?
  • alex alex
    La pastele cailor daca continua sa faca treaba asta manual.Asta a fost doar vineri in prima zi cand s-a pus in functiune serviciul.Asteapta o luna de zile si astia de la Google o sa zica ca primesc cateva sute de mii de cereri de stergere de linkuri pe zi.
  • ActiveNews ActiveNews
    Sunt curioasa cat de rapid vor solutiona toate cererile cei de la Google.

Trimite un comentariu

sus