Skip to main content

24 Iunie: Attila Barta, Cadreon, despre piaţa de programmatic buying: Nu am pomenit în marketing şi media un fenomen să crească atât de rapid

 
programmatic buying
programmatic buying

programmatic buyingPUBLICITATEA ONLINE. ​Clientii de publicitate si editorii online din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, sunt "entuziasti" de ceea ce ofera noile platforme de achizitie automatizata de spatiu publicitar in medii digitale (programmatic buying), sustine Attila Barta, sef pentru Europa Centrala si de Est la Cadreon, platforma de programmatic a grupului Interpublic. Tot el admite, insa, ca in regiune tranzitia spre programmatic "nu va fi usoara". Attila Barta a discutat cu HotNews.ro despre aceasta noua tendinta in distributia banilor de publicitate online.

Prin achizitia automatizata de spatiu publicitar (programmatic), pe baza datelor acumulate de diverse platforme tehnologice, se cumpara spatiu publicitar in timp real, prin sisteme de tip bursa, in care cea mai importanta este audienta site-urilor, nu site-urile in sine.

INTERVIU Attila Barta, Cadreon, despre piaţa de programmatic buying: Nu am pomenit în marketing şi media un fenomen să crească atât de rapid


ACUZAŢII. Un tribunal egiptean a condamnat luni, la şapte ani de închisoare, trei jurnalişti de la postul Al-Jazeera cu sediul în Qatar, acuzaţi de susţinerea grupării Fraţii Musulmani, ţinta unei reprimări sângeroase, Mediafax.
Jurnalistul egipteano-canadian Mohamed Fadel Fahmy, şeful Biroului Al-Jazeera înainte de interzicerea postului în Egipt, australianul Peter Greste şi egipteanul Baher Mohamed erau deţinuţi de aproximativ 160 de zile.
Trei jurnalişti Al-Jazeera, condamnaţi la şapte ani de închisoare în Egipt


APLICAŢIE. In incercarea de a monetiza traficul in crestere de pe mobile, reteaua sociala profesionala LinkedIn a lansat aplicatia LinkedIn Job Search. Aplicatia poate fi downloadata de pe iTunes Store, fiind in prezent disponibila in SUA, scrie Wall-Street.ro.
In viitorul apropiat aceasta se va extinde si in alte regiuni, scrie presa internationala.
LinkedIn lanseaza o aplicatie mobila pentru a aplica la job-uri

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus