Skip to main content

27 Iunie. Explicaţie: şefa CNA spune că juca un rol când le-a vorbit pe un ton agresiv unor copii. Look şi Look Plus ajung şi pe Ines TV

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

REACŢIE. După ce au fost date publicităţii noi înregistrări cu Laura Georgescu, preşedintele CNA, vorbindu-le pe un ton agresiv unor copii de 11 ani, preşedinta CNA aexplicat pentru Evenimentul zilei că totul era „un demers didactic”.

Şefa CNA susţine că expresiile de genul „vorbeşte, mă, cu toată gura!”, „n-ai creier, bă, băiatule!” sau „de ce nu ştii răspunsul, fetiţo?”, făceau parte, de fapt, dintr-un rol pe care îl interpreta şi că totul este un „demers didactic” în care s-au implicat majoritatea membrilor Consiliului.

Mai mult, Laura Georgescu o atacă pe colega ei din CNA, Narcisa Iorga, acuzând-o că a scos înregistrările din context: „15 luni mai târziu, cineva publică fragmente audio scoase din contextul de rol, pe un blog personal, folosit în ultimele şase luni pentru prezentarea defavorabilă a conţinutului şedinţelor publice ale CNA. Acest demers se înscrie în ceea ce consider a fi o campanie de destabilizare şi decredibilizare a CNA, dusă de 15 luni de doi membri ai Consiliului”.
Explicaţie-şoc: şefa CNA spune că juca un rol când a ţipat la copii


RETRANSMISIE. Look TV şi Look Plus vor transmite meciurile din Liga 1 în următoarele 5 sezoane, iar UPC a fost singura companie de cablu care s-a înţeles cu cele două posturi pentru retransmisie.
Acum a venit şi rîndul celor de la iNES IPTV să se înţeleagă pentru transmisia partidelor din Liga 1 în sezoanele viitoare.
„Canalele Look TV si Look Plus, din grila iNES IPTV, vor fi oferite in continuare abonatilor iNES rezidentiali, fara costuri suplimentare", se precizează în comunicatul iNES. iNES IPTV este o companie de internet şi TV, iar abonamentul lunar este de 50 de euro!
După UPC, încă o companie va transmite meciurile din Liga 1


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alma alma
    Nu juca un rol de proasta, este proasta, agresiva si foarte... rosie!Explicit.
  • parerea mea parerea mea
    Eu as intreba-o : si-ar duce copiii la o piesa in care personajele folosesc acest ton/ limbaj?
    Care-i demersul didactic? Sa-i obisnuiasca pe copii cu agresiunea verbala?
  • cristian cristian
    De unde vine marmota asta ?
  • Justitiarul Justitiarul
    Si I-a luat doua saptamani lui Ana Pauker ca sa isi aduca aminte ca "juca un rol", ca de vreo doua saptamani tot pune Narcisa Iorga inregistrari? Chiar ne ia de prosti pe toti? Juca rolul prostiei din capul ei. Sper sa o invite si procurorii DNA sa joace un rol si in piesa: Cum faceam noi abuzuri la CNA. Sau in telenovela "Scala IsLaura la Rahova".

Trimite un comentariu

sus