Skip to main content

Adevărul.ro despre postacii Intact: “au un şablon de la care nu se abat niciodată” Câteva mostre şi de pe Paginademedia.ro

 
internet
internet

internet vietnam

Publicitate

"Cel puţin cinci conturi de cititor pe adevarul.ro au un comportament straniu", scrie Adevărul.ro despre fenomenul postacilor. "Ei au exclusiv aprecieri favorabile la adresa lui Dan Voiculescu şi a anturajului său - dar lipsite de argumente, ci simple sentinţe retorice", notează site-ul.

Site-ul scrie despre "postaci": Comentariile persoanelor din spatele acestor conturi au un şablon de la care nu se abat niciodată: "Nu sunt probe împotriva lui Voiculescu", "Dosarul este politic, construit la ordinul lui Băsescu", "Dan Voiculescu este nevinovat" etc

Câteva pseudonime sunt notate: "Evita Evita", "Eva Osten", "Iulia Badescu", "Mihai Flavius", "Dot Deea".

Încercări şi pe Paginademedia.ro: "Astept sa citesc aceasta carte interesanta pe care a scris-o Voiculescu"

"Comentatorii" invocaţi de Adevărul sunt prezenţi şi pe Paginademedia.ro. Deşi îşi pun pseudonime diferite, în spate sunt aceleaşi date de identificare. Fără excepţie, comentariile pe care încearcă să le posteze sunt note admirative despre tot ce înseamnă activitatea instituţiilor din grupul Intact.

Zilnic, zeci de comentarii-şablon încearcă să îşi găsească locul în subsolul articolelor.

Fenomenul postacilor nu este nou. În urmă cu trei ani, Cătălin Tolontan remarca avalanşa de comentarii "la comandă", după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dintre postaci, se remarcă cei ai Intactului. "Ăştia par cei mai obedienţi şi lipsiţi de imaginaţie dintre toţi!", spunea atunci jurnalistul.

Paginademedia.ro vă prezintă câteva mostre de comentarii (care nu au fost aprobate), legate de mai multe subiecte de pe site. Exemplele au fost culese doar din ultima săptămână.

"Astept sa citesc aceasta carte interesanta pe care a scris-o Voiculescu", a scris un "comentator" în legătură cu cartea Uniunea Social Liberală – Ideea care l-a îngenunchiat pe Băsescu Traian, care se va distribui cu Jurnalul Naţional. "O carte interesanta, merita citita!!", a încercat acelaşi comentator, dar cu alt pseudonim.

"Super oferta. cred ca o sa fie bataie pe aceasta editie a ziarului. e o carte foarte interesanta si sigur multi romani vor sa o citeasca", a scris un alt comentator.

Un altul: "Am sa cumpar si eu Jurnalul pentru ca sunt foarte curios. Din punctul meu de vedere, USL-ul chiar l-a ingenunchiat pe Basescu."

Despre meciul Simonei Halep la Antena 3:

- Asa era si normal. Publicul Antena 3 este publicul interesat de performantele tarii.

- cei de la antena 3 sunt o echipa foarte bine pregatita si daca s-au bagat sa transmita un asemenea meci, era clar ca va fi difuzat in cel mai bun mod posibil. de-aia a si fost ales de atat de multi romani. bravo lor! si bravo simonei pentru prestatie!

- Antena 3 a fost cel mai vizionat post din Romania in momentul transmiterii acestei competitii, iar publicul telespectator a fost format din toate categoriile sociale.

- antena 3 a oferit o super transmisie. bravo lor. s-au bagat in chestia asta si au facut-o foarte bine! inca o data au demonstart ca sunt o echipa foarte profesionista

- antena 3 a avut comentatori mai buni si o calitate mai buna a transmisiei. normal ca romanii au ales antena 3

- e clar ca oricine alege ce e mai bun. nu ma mira ca antena 3 a inregistrat cea mai buna cota

- romanii s-au uitat la antena 3 ca de obicei si bine au facut

- bravo simona halep bravo antena 3 pentru ca sunteti in sprijinul romanilor si asta ne face mandrii.

- foarre bine se vede ca antena 3 se implica in sportul romannesc.

Despre somaţii/amenzi CNA:

- Aceasta somatie este neintemeiata si lipsita de temei.

La articole despre audienţe:

- Cele mai vizionate posturi din Romania sunt Antena 1, Antena 3 si Antena Stars.

- antena este cel mai bun post al momentului. si pentru cine nu a crezut, iata si dovada

- Iar in 2014 distanta se va mari intre cele doua. Profitul Antenei va creste dramatic datorita schimbarilor bune si investitiilor facute.

Despre bilanţul companiilor:

- nu e o surpriza pentru nimeni. antenele sunt cele mai bune. se vede asta!

- Antenele investesc foarte mult si acest lucru se vede. Bravo lor!

- asta stiam ca antenele sunt cele mai tari si nu de acum ci din totdeauna.

Despre prelungirea de licenţă a Antenei 3:

- Cei de la Antena 3 merita aceasta licenta deoarece sunt cei mai buni de pe piata in acest moment.

- Nicio emotie din aceasta priviinta. Antena 3 este cel mai bun post de stiri, este normal sa primeasca licenta fara nicio problema.

- bravo lor. merita. oameni de calitate care fac o treaba excelenta!

- avem nevoie de posturi de calitate, asa cum este antena 3. nici nu se pune problema ca antena nu isi va prelungi licenta

- cu siguranta va fi prelungita licenta antenei 3. ete un post tv foarte profi si foarte serios si tocmai de-aia oamenii prefera sa il urmareasca

- Obtinerea acestei licente de postul Antena 3 este o simpla formalitate. Antena 3 este cel mai bun post de stiri din Romania.

Diverse:

- Cred ca ei stiu mai bine de ce isi muta difuzarile si ii priveste. Mie mi-e indiferent cabd muta x-factor. Imi place si il urmaresc in oricare zi ar fi.

- Emisiunea lui Negru este foarte frumoasa si foarte buna. Nu trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca Next Star este pe primul loc in topul audientelor.

- dintre toate next star mi se pare cel mai bun si cel mai profi. restul, ori sunt penibile, ori exagerate, ori s-au indepartat prea mult de la formatul initial

- Buzdu si Morar sunt doi tipi foarte telentati care merita tor respectul.

- buzdu si morar sunt cei mai buni, iar matinalul lor de la radio zu este inegalabil. bravo voua! radio zu e cel mai bun!

- Aceasta este regula cu amenzile de la CNA. CNA executa ordinele venite de la infractorul Basescu, iar ulterior instanta da castig de cauza postului Antena 1 si Antena 3 si anuleaza amenzile.

- Nu se compara PROsTV cu Antena 1. Este adevarat ca gusturile nu se discuta, dar diferenta de calitate tot se vede. PROsTV-ul sta din ce in ce mai prost din mai multe puncte de vedere.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lupul dacic lupul dacic
    PROBABIL CA O FI ASA, DAR ACUM HAIDETI SA FIM SINCERI:
    1. PUN PARIU CU ORICINE CA TRUSTURILE PRO-BASESCU AU SUTE DE POSTACI PLATITI!
    2. MACAR POSTACII DE MAI SUS AU UN LIMBAJ CIVILIZAT, COERENT SI LIPSIT DE AMENINTARI! SPRE DEOSEBIRE DE LATRAII PRO-BASESCU....ACESTIA SUNT CU 10 CLASE PESTE!
  • alex alex
    Cinique, tu erai postac ProTV si acum te-au racolat Antenele? Ca pari mai istet decat media postacilor voiculescieni si sigur nu ai facut scoala la Intact...
  • Ciprian Ciprian
    Erata: "comentarii" este comentariile.

    Multumesc.
  • Ciprian Ciprian
    Si tot despre postaci, am cules o mica parte dintre comentarii facute in timpul campaniei electorale: http://roblog.net/vanatoare-de-postaci/
  • madp mwtagd madp mwtagd
    ba postaci sunteti voi, platiti bine de protv. De ce nu bagati facebook plug-in in loc sa folositi sistemul asta dictatorial de aprobare a comentariilor? Fanii intact insa o sa scrie lui voiculescu sau alexandrescu sa se scoata o paginademedia fan antena1 cum exista asta fan protv ca sa nu mai trebuiasca sa citeasca porcariile astea si apoi n-o sa mai dea pe aici.
  • Maria Maria
    Exact asta ma intreb si eu, daca oamenii aia sunt platiti si daca sunt platiti, mai fac si altceva in afara de "postaceala" ?:))
  • Titi Titi
    Mai puteti adauga in lista pe Elena Kerjakovsky si Sidonia-Andreea Vasile
  • ștefan ștefan
    Mamă ce se mai aprindea Postacul Mile cînd mai vedea audiențele și că Antenele nuerau pe primul loc.
  • resere resere
    postacii sunt niste amarati platiti la norma, frustrati si vai de steaua lor in general.
    incercati sa nu va enervati si sa va varsati mania pe ei.
    Pe aia de ii pun sa faca toate mizeriile trebuie, cu argumente sa ii tocati.
    A, si pe fanii infocati, orbi si extremisti din orice tabara, luati-i la scuturat.
    PS stiu ca voi strivi conceptia despre univers a unora, dar b1 si pro nu prea mai au postaci. si nu de ieri....
  • Cata Cata
    Mi se parea mie ca e ceva dubios cu unele comentarii. Cat de penibili pot fi astea din trustul intact!
  • admirrrer admirrrer
    postacii aproba! :)
    sunt toti din organizatiile de aurolaci / pardon - cartier :)) ale partidelor usl, usd, etc.
    se primeste in fiecare zi o lista cu link-uri si subiecte unde si cum trebuie comentat ... si sunt sute de prosti care fac asta . chair cunosc cativa :)
  • tbancu tbancu
    Pe cand un articol legat de deontologie? De exemplu, foarte multe articole de pe acest site/blog ar putea fi subiectul unor astfel de analize.
  • cinique cinique
    toate pana la buzdu si morar ! cei mai ipocriti, insipizi, vulgari si lipsiti de umor prezentatori radio-tv.
    in rest, destui postaci platitit si de pro si b1, doar ca pagina de media, in imensa obiectivitate, prefera sa ii analizeze pe cei de la antena.
    ps: nu-i foarte confortabil sa aflu ca imi luati la purecat IP-ul, pt a vedea daca postez sub mai multe nick-uri. ma simt violat :)
  • Adrian Adrian
    Am si eu o intrebare....aaaa...postarilea astea...postacii...sunt platiti? Daca ..da...ma bag si eu....am sa dau postarile usor cu miere...sau am sa fiu libidinos.....sau am sa trag cu prastia cu rahat sa improsc pe unu sau pe altul....ce conteaza suntem oameni ne permitem
  • alex alex
    Maria,exact ce am spus si eu.Postacii nu au nici un fel de imaginatie.Uita-te pe pagina de FB a lui Ponta sau a lui Gadea.Toate au comentarii de parca is scrise de copii de 5 ani gen:"tine-o tot asa","sunte-ti cel mai bun","felicitari,d-le prim ministru","sa ne traiti",si altele.

Trimite un comentariu

sus