Skip to main content

Antena 1 a achiziţionat Dancing with the stars. Mona Segall, de la Dansez pentru tine, la Dancing with the stars

 
dancing with the stars
dancing with the stars

dancing with the stars

Antena 1 a achiziţionat formatul Dancing with the stars, licenţiat deja în 51de ţări de pe 6 continente, anunţă postul de televiziune. Show-ul va fi difuzat de Antena 1 din această toamnă, urmând să fie produs de Mona Segall şi echipa ei.

Formatul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

”Dancing with the stars” este un format al recordurilor. Este formatul cu cele mai multe premii internaţionale, peste 30 la număr, fomatul care a scris istorie la Premiile Emmy din 2009, adunând nu mai puţin de 10 nominalizări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RADU RADU
    Ce mi-s antenele lui Felix securistul,dar Look tv si Transilvaniva Death!,Protv,etc,sunt de tot rahatul;numai reluari,ce cred ca s-au scos cu LIGA1?vad o multime de upc-isti,rds-isti,care se dau grozavi,dar,astia de la posturile tv din ,Transilvania,atat de destepti au fost,incat pt,cativa euro,s-au scos de pe lista must-carry;asa ca fraier sa fie cablistul sa le dea ban in plus;pt.ce/pt niste meciuri de labareala?sa se uite ,tot Ardealul,pt.ca merita!
  • Ionut Ionut
    Tot urmarind innoirea acestui grup de presa cu oameni experimetati, nu inteleg de ce conducerea Intact vrea sa isi fidelizeze si mai tare targetul de varsta 55-70?!
    Poate se pregateste pentru perioada cand targetul activ 25-45 de ani va ajunge in zona aceea si vrea sa fie pregatit (Intact), iar telespectatorul familiarizat. :)
    In plus, un efect secundar va fi scaderea gradului de salarizare in intreaga industrie medie, deoarece actualii antenisti inlocuiti de fostii proteveisti vor alerga dupa joburi si se vor multumi cu ce primesc. O continuare a efectului secundar va fi si scaderea salariilor celor care "nou" veniti.

    Dar, peste 5 ani nimeni nu va mai sti cine e Mona si va fi mai usor de aplicat o noua restructurare. Probabil cu oameni de la Kanal D... Sunt cam singurii care au o crestere constanta si sustinuta.

    Ce imi plac glumele mele!!! :))
  • danut danut
    totusi tu te poti uita la filmele date in reluare a tispea oara de prosteve,totusi e mai bine,totusi tinerii ca si tine sunt ca si oile,totusi.
  • danut danut
    parerea ta nu conteaza ca e naspa si partinitoare lol
  • mihai mihai
    "conditie impusa " :))) vinea Segall cu bani de acasa si devine actionar ? Cool !
  • Penibil Penibil
    Experte nu fi asa sigur de ce zici caci never say never se intampla. One day protv va fi istorie asa cum se intampla cu multe branduri. Dar asta cand Antena va arata atitudinea de invingator pe care pro a aratat-o ani in sir. Dar cu oameni poti schimba lucruri...
  • parerea mea parerea mea
    Mi se pare ca varanul joaca totul pe o carte (la varsta lui nici nu-I de mirare), fara sa priceapa jocul. Dupa atatea "esece", Intact nu a inteles ca a copia un model de success nu garanteaza aceleasi rezultate. Mai ales ca-in cazul pro- rezultatele in audienta nu au fost direct proportionale cu cele financiare.
    In urmatorul an cred ca Intact va trebui sa aloce SUPLIMENTAR cel putin 15-20 milioane de euro pentru a acoperi costurile aditionale legate de noile productii, angajati, echipamente pentru imbunatatirea transmisiei.. Bani care nu se prea pot recupera din publicitate/sponsorizari, mai ales pe o piata in scadere.
    PRO Tv, desi lider de audienta cu aceste emisiuni, a pompat bani seriosi si a acumulta pierderi pentru a mentine standardele.
    Intact nu are actionari la fel de puternici si finantari la fel de ieftine ca cei de la CME, de aceea logica economica ne indica un viitor colaps.
    Este posibil sa incerce sa faca aceste productii in stilul propriu, adica "ieftineala", Dar atunci lucrurile se vor prabusi chiar mai devreme.
    E greu de inteles logica Intact. Sunt manati de orgoliu in detrimental logicii de business. Isi facusera o piata buna cu emisiuni relativ ieftine, cu audiente bune la publicul intact, in majoritate cei trecuti de 55-60 de ani. De ce trebuiau sa intre intr-o activitate din care nici macar liderul de piata nu a putut face profit? De unde vor lua banii necesari?
    mai vedem peste 1 -1,5 ani cum stau lucrurile. Daca Intact ar fi societate listata, as pune bani pe scenariul prabusirii lor financiare.
  • Expertul, Expertul,
    Mare teapa va lua antenuta 1! Romanii s-au saturat de showuri cu dansatori. Romania nu danseaza a obtinut audiente aproape la jumatate fata de primul sezon, iar dansez pentru tine, a fost scos din grila, din cauza audientelor scazute. Daca antenuta 1, ar fi cumparat formatul dancing with the stars, inainte ca ProTV, sa difuzeze cele 14 sezoane de dansez pentru tine, poate ar fi avut ceva succes! Formatele si vedetele, obtin audiente uriase doar la ProTV!
  • Expertul, Expertul,
    Dansez pentru tine este un format Televisa. Cele doua formate sunt foarte asemanatoare, in timp ce la dansez pentru tine, vedetele danseaza cu oameni obisnuiti, la dancing with the stars, vedetele danseaza cu dansatori profesionisti. Pariez! Antena1 va difuza dancing with the stars, duminica, in locul kix factor.
  • andy andy
    formatul este acelasi,insa audientele nu vor fi la fel de mari,totusi vorbim de antena 1
  • george george
    Prezentator Banica jr coregraf cei de la edi stancu juriu beatrice rancea ,edi stancu ,nea marin si uite asa a1 face ceva original
  • Bogdan N Bogdan N
    cresterea calitatii semnalului a fost o conditie impusa de mona segal
  • vlad vlad
    E acelasi format Dansez pentru tine, insa Dansez nu era preluat din USA, era preluat de la BBC si apoi de la Televisa. Asa scria pe genericul de la Pro Tv.
    Ce tepta isi i-au antenistii. Doar formate rasuflate de la Pro. Choar Segall nu aduce ceva nou ? Acum se vede cat de bun producator e. Romanian Idols, Hell's kitchen, Dancing with the stars... ce mai urmeaza....evident HD doar teste si iar teste.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Vor emite din toamna, asa se aude.
  • Zebra Zebra
    Au transferat toate emisiunile de la Pro Tv. Ei nici macar nu emit in format 16.9 si se asteapta sa aiba aceeasi calitate a emisiunilor? Pentru unii dintre noi, conteaza si aspectul asta.

Trimite un comentariu

sus