Skip to main content

Antena 1 a achiziţionat show-ul Hell's Kitchen. Înainte, formatul a fost la Pro TV

 
HK-credit photo FOX TV
HK-credit photo FOX TV

HK-credit photo FOX TVAntena 1 a achiziţionat formatul show-ului Hell’s Kitchen, unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Formatul a mai fost luat de un post din România - de Pro TV, dar nu a fost folosit. În ianuarie 2013, Pro TV anunţa că a cumpărat acest format, creat de celebrul Gordon Ramsay, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Noul show de la Antena 1 se adresează tuturor pasionaţilor de cooking şi bucatarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Hell’s Kitchen se va regăsi în grila de toamnă a Antenei 1.

Până acum Antena 1 a difuzat show-ul de cooking Top Chef (apoi varianta cu copii Junior Chef), cu rezultate modeste de audienţă.

Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească.

Concurenţii vor fi impărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii.

Produs în peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen. In SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, avand o audienta medie de peste 7 milioane de telespectatori.

Despre formatul Hell’s Kitchen

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune.

Inca de la primele sezoane difuzate in UK si SUA, formatul s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate. “Hell’s Kitchen este o mostra a geniului in televiziune” au scris cei de la “The Guardian”, “Ramsay stimuleaza deliciile Iadului pe pamant”, spuneau cei de la “Boston Herald”, iar Entertainment Weekly l-a numit “Una din placerile noastre vinovate”.

Varianta Americana a show-ului, prezentata de altfel chiar de Gordon Ramsay, a primit de-a lungul timpului nominalizari si premii in cadrul celor mai prestigioase premii de televiziune, asa cum sunt Primetime Emmy Awards, Art Directors Guild Awards (Television), Teen Choice Award sau People's Choice Awards

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CME Young Collection CME Young Collection
    Veti vedea ca Mona Segall nu va ridica nivelul postului Antena 1 asa cum cred cei inceti la minte. Ea nu a facut nimic ”hit”. Hituri a produs (si o va face in continuare) ProTv. Pentru ca postul/brandul e cel care traseaza tendinte, creaza siteme si fabrica staruri, nu invers... Ca sa inteleaga si Voiculescu cum vine asta e un fel de ”functia bate gradul”. Acum e clar?
  • noName noName
    Termină Mihai că iar te faci de ruşine. De unde tot scoţi aberaţii cu 75% ?
  • 1q 1q
    lucrurile sunt clare: antena unu se bazeaza pe productii proprii si mai putin pe filme, pro tv a renuntat sa mai produca show-uri ,ci prefera sa se bazeze pe block-buster-uri ( doar pe doua-trei productii proprii.) cum este mai bine ? habar n-am.
  • Laura Laura
    ..pune Pro tv un film din 1900 toamna... Si ii nenoroceste ..!!! Nicio sansa pt gasca lui Felix
  • Florin Florin
    sau Mona Segall o sa il faca hit.
  • Mihai Mihai
    De ce esti ofticos ?
    Nu uita ca peste 75% din ProTv este acum la antene ...
  • lucian lucian
    Antena 1 o sa faca muci si formatul asta.
  • jenescu sergiu jenescu sergiu
    Fain! Abia astept sa vad cine va juriza!
  • Bogdan Bogdan
    :)))))
  • Maria Maria
    In juriu va fi Brenciu, mai mult ca sigur :))

Trimite un comentariu

sus