Skip to main content

Antena 3 după ce Laura Kovesi a dat postul în judecată: O acţiune de intimidare şi cenzurare. Antena 3 are milioane de stăpâni care pot folosi telecomanda în favoarea altor posturi

 
gadea
gadea

Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Publicitate

Postul Antena 3 a reacţionat după ce şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, a decis să dea în judecată postul de televiziune pentru afirmaţii mincinoase.

„Postul de televiziune Antena 3 doreste sa atraga atentia doamnei Kovesi Laura Codruţa asupra faptului ca actiunea sa reprezinta o actiune de intimidare si cenzurare a activitatii jurnalistilor care au datoria de a informa corect opinia publica.

Reprezentanţii postului au menţionat că redactorii au solicitat puncte de vedere privind acţiunile prezentate în materialul jurnalistic atât doamnei Kovesi Laura Codruţa cât şi doamnei Livia Saplacan, purtatorul de cuvânt al DNA.

„Consideram ca demersul doamnei Kovesi este menit sa creeze prejudicii de imagine postului Antena 3, multiplu premiat international pentru profesionalismul jurnalistilor sai, motiv pentru care vom intenta actiune in justitie pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate”, se mai arată în comunicatul Antenei 3.

„Spre deosebire de doamna Kovesi, numita politic pe perioade determinate, jurnaliştii Antena 3 pot fi amendati zilnic de public pentru eventuale derapaje. Tot spre deosebire de doamna Kovesi, Antena 3 are milioane de stapani care pot folosi telecomanda in favoarea altor posturi, daca jurnalistii Antena 3 gresesc. Din nefericire pentru cei care, prin puterile lor temporare, haituiesc jurnalistii nostri, publicul Antena 3 este in continua crestere”, au mai spus reprezentanţii postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    voi jigniti,mintiti si santajati pe toata lumea.....cum va da cineva in judecata ,va apucati de bocit si victimizati....penibillllllll

Trimite un comentariu

sus