Skip to main content

Antena 3 şi-a schimbat sigla pentru meciul Simonei Halep. Globul pământesc, înlocuit cu o minge de tenis

 
Antena 3 sigla cu minge de tenis
Antena 3 sigla cu minge de tenis

Screen Shot 2014-06-06 at 12.12.25 PMPostul Antena 3 şi-a schibat sigla, în urmă cu puţin timp, cu ocazia participării Simonei Halep în finala de la Roland Garros, meci care va fi difuzat şi de postul de ştiri al trustului Intact.

Publicitate

Globul pământesc din sigla Antenei 3 a fost înlocuit cu o minge de tenis.

Antena 3 va transmite, mâine, în parteneriat cu Eurosport, finala de la Roland Garros, unde Simona Halep o va întâlni pe Maria Şarapova.

Partida este programată să înceapă la ora 16.00, însă Antena 3 vă va oferi informaţii de la Paris, pe parcursul întregii zile.

Antena 3 va oferi informaţii de la Paris pe parcursul întregii zile, prin trimisul său special, Maria Coman.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ivan ivan
    Eu stau in maramures si am foarte multe canale HD, printre care si Eurosport HD si Eurosport2 HD, asa ca o sa ma uit pe Eurosport HDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • dan tofanescu dan tofanescu
    @alex nu sunt pesedist si nici basist desi recunosc ca am votat cu base atat la primarie cat si la presedentie dar asta nu pt o ideologie de stanga sau dreapta ci pt ca atunci parea cel mai potrivit insa numai un orb nu poate vedea cat a derapat acest om mai ales in al 2 lea mandat. Sincer prefer sa vad pe ponta langa Simona, desi nu cred ca o sa se intample asta decat pe udrea cand sare cu parasuta si intamplator e base in studio si se intrerupe interviul cu presedintele statului pt a da in direct marele eveniment. Sa fim sinmceri... in Romania nu avem dreapta sau stanga decat pe hartie, atat. Majoritatea celor de "dreapta" sunt fosti securisti si membri PCR. Nu vad de ce nu ar veni cu basisti la A3 pt ca sunt primiti dar nu le convin intrenarile care le sunt puse. Respect A3 pt ca am vazut cum nu au ezitat sa atace ministri psd-isti, pe ponta sau alinata USL atunci cand greseau insa nu am vazut B1 sau mai nou Realitatea sa maraie la basescu si asta e o realitate. Pana una alta sa ne bucuram ca mai multi romani pot vedea meciu, ca poate o sa avem parte de o victorie iar apoi fiecare poate da pe ce canal doreste, in fond nu o sa apara ponta in pauzele de publicitate. in final nu o mai dati atat cu HD vs 4:3 pt ca in Romania 70 din tv sunt inca format 4:3, nu confundati ce se gasete in magazin cu ce au majoritatea romanilor in case si mai luati in calcul ca ca nu toate firmele de cablu au canalele HD la liber si pt multi abonamentul suplimentar la pachetul HD este inacesibli desi este in esenta ieftin.
  • danut danut
    cei care nu sunt snobi ca si tine
  • danut danut
    @ alex
    ete tzaranu are tv hd si se lauda ca si un pusti de 8 ani.Ma bucur pentru tine ca ai tv hd(si eu am)dar uneori uiti ca si daca ai tv hd firmele de cablu de exmplu nu transmit toate programele hd(de exemplu unde stau eu,in maramures, pro tv nu e transmis hd)asa cadegeaba am ca nu pot vedea hd.Apropo sa nu mi zici ca si la etno te uiti(ca si ala e hd)
  • Horea Horea
    Pai ce crezi tu mai Zebra ca noi la Antene nu avem comentatori buni?
    Ce vrei glas mai sfios decat a lui Gadea si Ursu? Ca pe Badea nu-l lasa. E pericol sa-l ia de guler pe Ponta daca pierde Halep.
  • cristian cristian
    O sa stea M. Badea in spagat si o sa comenteze meciul ce tare frate!!!
  • Zebra Zebra
    Oare cine o sa vizioneze meciul pe un post romanesc, atunci cand ai alternativa sa vezi meciu in calitate HD, in comentariu sportiv ?
  • Aly Aly
    Pt Dan: Fleoșc!
  • zic si eu zic si eu
    ba-i Sorana. Irina merge cu Sparlea:)
  • Robert Robert
    Scuze,
    Irina Cirstea nu Sorana.
  • Gaetano Gaetano
    Bine spus Alex !!!
  • Robert Robert
    Ieri in timpul semifinalei comentatorii de limba engleza ai Eurosport au anuntat ca finala turneului va fi preluata si de un al doilea post romanesc de televiziune inafara de Eurosport Romania, si ca acesta este Antena 3:
    "- Chiar de ce l-or fi numit Antena 3, exista mai multe posturi de televiziune cu numele Antena in Romania, este vorba de televiziunea nationala?
    - Nu, e un post privat, face parte dintr-un grup de posturi alaturi de Antena 1 si Antena Stars, Romania are o piata media bogata."

    Au remarcat si reclamele la Digi.Mobil filmate in "Belgravistan" si au spus ca probabil Simona Halep a aparut pe un camp de diamante la fel ca acela mentionat intr-una din reclame si de asemenea au observat ca intr-o alta reclama apar Horia Tecau si Sorana Cirstea.

    Am vizionat meciul pe Eurosport HD cu sonorul in limba engleza.
  • alex alex
    fidji,o sa-l vad pe Eurosport in HD si format 16:9,nu 4:3 ca pe Latrina 3.Vad ca cu toate contractele cu statul pe care Felix le are,televiziunile lui nu pot sa transmita la o calitate care este deja standard chiar si in Romania.Tu poti sa te uiti pe A3 la televizorul bunicii care are pus pe el un mileu si clasicul peste de sticla.Noi astia care am evoluat si iesit din comunism,avem televizoare care suporta HD si 16:9.
  • fidji fidji
    Daca primeste b1 ajutoare de la stat cum a cerut turcescu, o sa vada si basistii meciul....pana atunci fac icter si crize ca da felix meciul. Va puteti uita pe eurosport ca sa nu faceti infarct.
  • alex alex
    Dan,tu glumesti?Evident ca o sa fie politic!!!Sa vezi cum o sa vina lipitori de la PSD in studio si o sa se lipeasca de succesul Simonei.Parca vad ca peste cateva zile o invita la A3 impreuna cu Ponta si ala isi pune din nou selfie cu succesul altora pe FB la fel cum a facut cu gimnastele.Totul pe A3 e politic.Ori esti pesedist ori basist.Alta cale nu exista.

Trimite un comentariu

sus