Skip to main content

Antena 3 va transmite, alături de Eurosport, finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova

 
Simona-Halep-ziua veche
Simona-Halep-ziua veche

Simona-Halep-ziua veche

Publicitate

Postul Antena 3 a achiziţionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Sharapova. Partida, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, se va vedea şi pe Eurosport.

Din informaţiile paginademedia.ro, partida a mai fost dorită de Pro TV şi TVR 1.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros, după victoria în două seturi, 6 - 2,  7 - 6, în faţa nemţoaicei Andrea Petkovici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gelu gelu
    Nici eu nu sunt fan nici al tenisului nici al vreunui sport dar in joaca un roman cu sanse de castig ma bucur pt el si urmaresc cu drag...dai dovada de mare prostie si rautate prietene. sa fii prost mai inteleg ca nu toti am evoluat in acelasi ritm sa fii rau insa e condamnabil. trezeste-te.
  • Mangoles Mangoles
    Crezi tu ? :))
  • Mangoles Mangoles
    Sa stii ca ai dreptate. Astia sunt cu ghinion :))
  • Mangoles Mangoles
    Pai da, dar nu ai vazut ca era scris acolo 16:9 ?:)) Doar ca a fost 4:3 toata ziua. O alta smenozeala marca HAZNAUA 3.
  • marius marius
    Sa inceapa circul pe Antena 3, oricum circari care sa le faca audienta sunt si vor fi mereu. Noi le facem audienta ei invart banii. Oricum Eurosport e HD si cu asta am spus tot.
  • gril pavel gril pavel
    agaricii cu pedale de la antena 3 papitoii
  • Robert Robert
    Nu,
    Au anuntat cei de la Antena 3 ca vor prelua si comentariul de pe Eurosport,
    Ar fi culmea sa comenteze Radu Banciu pentru Eurosport [a fost comentator sportiv la Eurosport] si sa fie difuzat pe Antena 3 :)
  • Pavel Pavel
    Oameni buni, întrebați autorii de ce nu au pus o notificare cum că au făcut o modificare a articolului, căci atunci când am întrebat eu, se scria numai de A3 și nimic de Eurosport. Nu-s chiar atât de bătut în cap, din fericire.
  • vdnvbj vdnvbj
    se dau mari fani ai tenisului dar nu stiu sa citeasca :))) lasa-i in pace :)))m-am amuzat teribil de intrebarile lor :)0)
  • adi adi
    Buna tuturor. Unde a fost antena 3 cand SImona a avut nevoie de sustinere din partea statului roman?
  • leon leon
    este ok, sa vada tot muritorul de rand , sunt operatori de cablu care nu dau eurosport, cine vrea vizioneaza hd pe eurosport . bravo antena 3
  • Liviu Liviu
    Bravo Simona, suntem alături de tine!!!
  • DAMIT DAMIT
    Daca spune "alaturi de Eurosport" , cum poti face un astfel de comentariu? In plus, si in text se poate citi cu usurinta ca se transmite si pe Eurosport.
  • dan tofanescu dan tofanescu
    cate prostie pe capul tau si nu doar al tau...basescu, ponta, antonescu, felix si toata gasca lor o duc oricum nu bine ci foarte foarte bine asa nu ar strica sa si poti gandi un pic... ai vot garantat la alegi... folosestel cum crezi tu dar nu-ti mai chinui viata pt cei enumerati mai sus, nu merita niciunul iar Simona si meciul ei ar putea fi transmis de orice tv, basista sau nu important este sa poti avea un gram de minte sa nu amesteci aceasta sportiva minunata care ne reprezinta cu mizeria politica iar daca esti frustrat ca transmite o tv a lui felix meciul cred ca mai bine le-ai reprosa celor de la B1 sau Realitatea de ce nu reusesc asta. Cei de la antene au aparatura nu doar pt 16:9 (dovada sunt meciurille de forbal care asa sunt transmise) ci si pt HD doar ca aceasta tranmisie aduce ceva costuri suplimentare si cat timp doar un sfert din TV sunt LCD / LED nu au de ce sa faca acest pas ca sa nu mai adaug ca nu toti care au LCD / LED stiu si la ce este bun, oameni cumpara si acum Full HD ca se vede mai bine fara sa stie ca fara un blu ray.... asa ca totul se reduce la bani, multi, multi bani pt ca o televiziune inseamna numt, mult mai mult decat ceea ce se vede pe sticla
  • geo geo
    Eu mi-as dori ca aceasta partida de tenis sa nu fie politizata ca un anumit meci de fotbal transmis in toamna de Romania TV cind inainte si dupa meci am avut parte de comentariile politicienilor Puterii...printre care s-a numarat si Ponta...mi-as dori sa nu ii vad pe Gidea, pe Badea, pe Ciuvica...si pe ceilalti consumatori...sa isi ia liber simbata dupa-amiaza...iar daca Sharapova va fi mai tare sa nu se dea vina pe PD-L, pe PNL, pe PMP, pe Antonescu, pe Blaga, pe Udrea ori pe Basescu...ori sa se agite cu optiunile politice ale familiei Halep.

Trimite un comentariu

sus