Skip to main content

Biz, cea mai vândută revistă de business lifestyle, iar Ziarul Financiar, cea mai cumpărată publicaţie economică

 
ziare la taraba financiarul
ziare la taraba financiarul

Surs foto: Financiarul
Surs foto: Financiarul

Publicitate

Ziarul Financiar este cea mai bine vândută publicaţie de business din România. Cotidianul economic editat de Mediafax Group s-a vândut în 8.376 de exemplare în perioada ianuarie – martie 2014, potrivit celor mai recente livrate de BRAT.

Biz, publicaţia bilunară editată Biz Revolution, a fost cea vândută revistă de business lifestyle în primele luni ale acestui an. Revista s-a vândut în 6.210 de exemplare.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, care au fost cifrele de vânzare ale publicaţiilor economice şi de business lifestyle, în perioada ianuarie - martie.

Economic & Financiar Media vanzarilor pe aparitie in perioada ianuarie - martie 2014 Periodicitate
Ziarul Financiar 8.376 Cotidian
Business Magazin 6.185 Saptamanal
Capital 6.030 Saptamanal
Transilvania Business 2.467 Lunar

Business Lifestyle Media vanzarilor pe aparitie in perioada ianuarie - martie 2014 Periodicitate
Biz 6.210 Bilunar
Forbes Romania 4.106 Bilunar
Cariere 1.065 Lunar

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Captain Obvious Captain Obvious
    Bizz nu este o revistă, nu face presă, ci conținut editorial PE BANI. coperți pe bani, articole pe bani, interviuri pe bani. companiile se întrec în a-și plăti apariții în Bizz, pe care le citesc apoi tot ei între ei. apoi mai sunt și trucuriele ieftine, de tipul "Cei mai frumoși/buni/devreme acasă directori de marketing", prin care li se aplică pupături în popou celor care manipulează bugetele de marketink și tot felul de topuri răsfulate, mânărite pe față. asta este revista Bizz. conținut PE BANI, nu jurnalism.
  • adi adi
    adica doar doua publicatii de afaceri conteaza in Romania - SF si Biz, restul sunt decor, mai valoroasa e hartia pe care apar. Mare pacat cum agonizeaza de atatia ani Capital.

Trimite un comentariu

sus