Skip to main content

Cât plăteşte Antena 3 pentru finala Roland Garros dintre Simona Halep şi Maria Şarapova

 
simona halep_foto prosport
simona halep_foto prosport

Sursa foto: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Publicitate

Antena 3 a achiziţionat drepturile de difuzare ale finalei de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, pentru aproximativ 100.000 de euro, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Partida a fost dorită şi de alte două posturi: TVR 1 şi Pro TV.

Meciul va fi difuzat, live, simultan de Antena 3 şi de Eurosport, începând cu ora 16.00.

Eurosport a înregistrat ieri o audienţă record pe intervalul în care a difuzat semifinala de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic (cifrele AICI).

Citeşte şi: 

Audienţă-record la meciul Simonei Halep. Eurosport, pe primul loc la nivel urban şi al doilea pe naţional

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Victor Victor
    O sa-l comenteze Badea cu Gadea :) ?
    Eurosport a gandit bine sa-l cedeza pt suma aia. E posibil sa nu piarda atat de multi privitori avand in vedere ca au comentatori specializati pe tenis. Interesant de vazut dupa cat au pierdut comparativ cu semifinala.

    Nu inteleg ratiunea din spatele deciziei - Antena 1 ar fi fost indeajuns sa-l trasmita daca vroiau sa recupereze banii din publicitate. Probabil inainte si dupa o sa bage cate un talk show special de n ore cu ceva politicieni "specialisti" in sport care sa laude partidul agreat pt realizarea Simonei.
    Transmisiunea pare din acelas film cu meciul lui Bute la Money channel si Grecia- Romania la Romania Tv - ciorba cu de toate.
  • geo geo
    Mai bine dadeau banii astia pentru 10 -20 de cazuri sociale...
  • geo geo
    O persoana oarecare din Romania...va muta imediat pe Romania TV sa afle ultimele exclusivitati din celula lui Becali...asa de interesata va fi de partida respectiva...asta este publicul Antena 3: in general pensionari, persoane sedentare care nu le au cu sportul...iar eu nu ma consider de nisa, atita vreme cit urmaresc atit posturi generaliste cit si sportive...
  • alin alin
    Fan-ul adevarat al sportului ramane alaturi de eurosport, e altceva ...am urmarit turneul de la primul tur, ca a fost Simona, Sorana, Monica, Florin, nu a contat ,am fost alaturi de ei din fata televizorului, le-am tinut pumnii si m-am bucurat pentru ei ,pentru ca mi-au dat sa traiesc multe momente frumoase. Si in plus, comentarii obiective, profesioniste de la oameni care sunt in masura sa vorbeasca. Emulatia asta de moment cu Antena 3 cu tot ceea ce se intampla acolo...nu-mi place, e ceva fals, dar ei cu ale lor, noi cei multi cu Simona! Multa bafta si mai adu un pic de mandrie si fericire in inima noastra ! Hai Simona!!!
  • andi andi
    Ce-i prostia asta cu public de nisa?Eu nu ma uit aproape niciodata pe Eurosport,dar cand am aflat ca meciul e pe Eurosport,am dat pe Eurosport.De ce ar fi mai usor sa dau pe Antena 3?Plus ca Eurosport au toti,Antena 3 nu.Gresesc?Cum sa dai 100.00 eur???.
  • Robert Robert
    @un om
    Cei de la Eurosport si-au pus si ei intrebarea asta inainte de a ceda exclusivitatea catre un alt post de televiziune si motivul pentru care au facut-o este market share-ul pe care Pro TV/TVR 1/Antena 3 il au mai mare in Romania decat Eurosport/Eurosport HD/Eurosport Romania.
    Deci ei vor ca meciul acesta sa poata fi vizionat de mai multa lume din Romania, de-asta au renuntat la exclusivitate.

    O persoana oarecare din Romania cand deschide televizorul gaseste mai usor Antena 3 decat Eurosportul.
    Publicul Eurosport este unul de nisa, iar tu faci parte din nisa respectiva.
  • Andreea Andreea
    Ai dreptate "un om"...meciul se vede perfect pe Eurosport HD si cu un comentariu foarte bun.
  • alt om alt om
    corect
  • un om un om
    D e ce sa vizionez meciul la Antena 3 cand pot sa il vad in format HD pe Eurosport

Trimite un comentariu

sus