Skip to main content

Dan Constantin, redactorul-şef de la Jurnalul Naţional, susţine că a fost agresat

 
Dan Constantin
Dan Constantin

Dan ConstantinJurnalistul Dan Constantin, redactor-şef al Jurnalul Naţional, susţine că a fost agresat sâmbătă seară, potrivit antena3.ro.

Publicitate

Acesta a explicat, în direct la Antena 3, ce s-a întâmplat:

"Eram în parcarea unui supermarket, descărcam cumpărături. Un tânăr a venit foarte agresiv la mine şi m-a întrebat: "Ce părere ai dacă te scuip în gură? Ştiu eu ce faceţi voi, te cunosc de la Antena". Am încercat să îl potolesc şi eu şi soţia, soţia s-a speriat, a sunat la 112, a anunţat că suntem agresaţi de un tânăr, a venit poliţia, i-a luat datele omului"

"Lozincile propagandei cu care ne-am obişnuit, asta urla. Dar de aici până la agresiune fizică e un pas. Spunea că vrea să sune la altă televiziune, să vină o echipă de nu ştiu unde. Nu îl cunosc, e prima dată când l-am văzut. M-a surprins cu atitudinea sa foarte virulentă", a declarat Dan Constantin în emisiunea Secvenţial, realizată de Adrian Ursu.

Dan Constantin a explicat că tânărul nu a dorit să se eschiveze, ba din contră:

"Nu a avut niciun moment de ezitare, a vrut să rămână, a vrut să fie identificat, nu a lăsat niciun moment impresia că vrea să plece. A vrut să apară ca un om care şi-a îndeplinit misiunea. A dat toate informaţiile şi a recunoscut şi că este coleg cu un politician, nu înţeleg ca ce fapt."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    asta ii platit de voiculescu sa minta ca sa fac latrina 3 audiente
  • cetatean cetatean
    SINGURI ANTENA 3 VATI DAT FOC LA VALIZA, SINGURI ATI GENERAT NEMULTUMIRILE CELOR CARE VA DEZAPROBA LA MAHALAUA PE CARE O FACETI LA ANTENA3, SINGURI O SA FITI MARTORI LA O GROAZA DE ASTFEL DE SCENE , PENTRU CA VA-TI ADUNAT ACOLO O SLEAFTA DE HOTI , CHIPURILE LUATI SI HOTII DIN MEDII INTELECTUALE , ACTORI, DOCTORI SA FITI CREDIBILI.cU ASTFEL DE PRAFURI NICIODATA NU O SA FITI CREDIBILI PTR. CA CHIAR CEI CARE APAR PE STICLA SUNT CEI MAI MARI HOTI. CAZ REAL REAL, DR. IRINEL POPESCU, MARELE DT. IA PTR. O OPERATIE UN MILIARD DE LEI.
  • Andrei Andrei
    Jurnalistul are un patron, iar patronul este bagat in politica. Ce am zis este o explicatie, nu o scuza. Cum nu traim intr-o lume perfecta, scuza nu are vreo importanta.
  • Daniel Daniel
    Dragi jurnalisti romani, imi pare rau de voi ca sunteti scuipati pe strada pe de alta parte voi sunteti cei care ati reusit sa faceti dintr-o breasla respectata la care lumea privea cu respect, una care sa fie detestata. Voi sunteti cei care ati reusit sa va autodenigrati propria meserie, sa va manjiti sa fie una din cele mai josnice meserii din Romania. Voi intre voi va injurati, amenintati. Trebuia sa stiti ca se va ajunge si aici. Toate mizerile voastre se vor intoarce impotriva voastra la un moment dat. Aceste personaje care va scuipa (deocamdata) sunt creatia dumneavoastra, sunt cei care va idolatrizeaza pe unii si ii urasc pe altii, sunt cei care in timp nu o sa se mai multumeasca sa va scuipe, va vor da in cap iar voi va trebui sa traiti cu asta pentru ca sunteti ca si parintii lor, ei sunt publicul pe care voi l-ati educat in acesti ultimi ani, sunt dupa chipul si asemanarea dumneavoastra iar voi nu aveti dreptul sa-i judecati, e ca si cum un judecator ar avea in boxa acuzatilor pe fiul, fiica lui. Singurul vostru drept este sa va cereti iertare dupa care va trebui sa traiti cu aceasta vina. A fost doar alegerea voastra cum sa va faceti meseria. Se vede ca a fost prea mult pentru multi dintre voi. Sa va fie rusine!
  • Daniel Daniel
    Imi cer scuze ca intreb. Ce e Jurnalul National?
  • ion din balon ion din balon
    Bravo! Sper sa fie doar inceputul sfarsitului!
  • ion ion
    Dupa ce au ridicat la rang de erou national pe.. zglobiul ala ce l-a scuipat pe base, ei fac pe victimele la o simplu aluzie? :)) Ei ei.. o sa va amintiti de multe ori de acum inainte campaniile mizerabile pe care le-ati dus in ultimii ani la mizeria aia de canal de "tele-viziune"
  • gogu gogu
    unii o mai iau si razna din cauza politicii, devin bolnavi din cauza lui Basescu , ori pentru ca nu-l mai suporta, ori pentru ca au cazut in patima idolatrizarii lui si se comporta animalic cu ceilalti ce nu-l inghit.

Trimite un comentariu

sus