Skip to main content

Digi 24 deschide a opta staţie regională, la Galaţi

 
Digi 24 Galati
Digi 24 Galati

Digi 24 GalatiDigi24 HD, post deţinut de RCS&RDS, îşi continuă extinderea la nivel naţional cu lansarea, la Galaţi, a celei de-a opta staţii regionale, care se adresează telespectatorilor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Publicitate

Digi24 Galaţi îşi începe emisia, luni, 23 iunie, la ora 19:00, cu un jurnal principal de ştiri, prezentat de Alina Dumitriu.

Staţia va transmite, de luni până vineri, şapte jurnale de ştiri şi două talk-show-uri pe teme de actualitate regională. Programul staţiei va fi completat de o emisiune pe teme din sport, precum şi una de turism.

”Digi24 este singura televiziune de ştiri din România care emite full HD, iar calitatea imaginii impune de la sine o calitate pe măsură a reportajelor noastre. Sunt principiile pe care Digi24 le aduce şi la Galaţi”, spune Alex Hrincă, coordonator staţii locale Digi24 HD.

La Digi24 Galaţi ziua de ştiri începe cu jurnalul de la ora 06:30, prezentat de Alexandru Ichim. Tot el le va aduce informaţii relevante telespectatorilor în jurnalele orelor 07:30, 08:30 şi 13:00.

Ştafeta ştirilor va fi predată, de la ora 16:30, Alinei Dumitriu, care va prezenta şi principalul jurnal de ştiri al zilei, de la ora 18:30 şi va încheia ziua de ştiri cu Jurnalul orei 21:00.

„Vocile Galaţiului”, un talk show echilibrat, prezentat de Ionuţ Negru, este în direct de luni până vineri, de la ora 19:00. Iar de la 20:00 Raluca Ardean sondează piaţa forţei de muncă la „Recrutat în Galaţi”.

Tot ce este nou în sportul regional va fi dezbătut, în fiecare marţi, de la 20:30, în „Divizia Locală”, emisiune moderată de Marius Ţuca. Georgiana Dediş prezintă, luni, de la 20:30, „Turist acasă”, o emisiune turistică dedicată tuturor celor care cred că regiunea lor mai are multe de arătat.

În grila Digi24 Galaţi se vor regăsi, zilnic, şi emisiuni ale Digi24 HD: „Jurnalul de seară”, „24 într-o oră”, „Bussines Club”, „Digicult” sau „Din interior” sunt doar câteva dintre ele.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    toate canalele digi 24 se vad in full hd
  • braileanul braileanul
    Dragul meu, PRul vostru este la inaltime, desi apar unele gafe de imagine, vezi poza cu Ichim asta care este cu juma de metru mai mare decit Dumitriu...aveti o echipa impresionanta...da Ichim nu este Camelia Dontu, pe bune...fardatu si aranjatu asta este mic copchil pe linga Dontu...Dontu ii da clasa lu nonnamelul asta care pare depasit de misiune...si, repet, emisiunile sunt legate de Galati...crezi ca ma vor pasiona emisiunile moderate de Negru sau de Androne...ai impresia ca TV Galati s-a bucurat de prea mare interes la Braila...
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Sa stii ca Cristina Costache si Nicoleta Butnaru nu sunt incepatoare.Cristina a fost reporter la Antena 1 Braila,iar Nicoleta la Realitatea si Neptun timp de 4 ani.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Poti sa te uiti pe internet la el.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Si Alexandra Stoian a ajuns de la Cluj la Iasi apoi la Bucuresti,si Mihaela Gros a ajuns de la Deva la Brasov,si Camelia Dontu a ajuns de la Galati la Constanta,si Tudor Tomos a ajuns de la Cluj la Brasov si apoi la Bucuresti,si Madalina Bucur a ajuns de la Bistrita la Brasov,si Andreea Marinescu a ajuns de la Pitesti la Brasov si ulterior la Bucuresti,deci faptul ca Alexandru Ichim ajunge de la Sibiu la Brasov si ulterior la Galati nu e nicio noutate.

    O fi Neptun cu mult peste Digi 24,dar dimineata e un preot plictisitor si dupa aceea doi borfasi si o panarama care barfesc degeaba la piscina.Si in plus,Digi 24 e dotat cu aparatura full HD,are stiri impartiale,pe cand Neptun il lauda tot timpul pe Mazare si uneori emite multi purici si se vede naspa,de HD ciuciu,doar un 16:9 tras de par.

    Eu sunt din Galati,nu din Constanta.
  • Mariana Mariana
    O sa fie o super statie locala. Cu scule second hand de la Digi Sport si un producaror resapat de la statia locala Constanta, dat afara de bun ce era de vechea conducere si angajat de actuala . Asta dupa ce producatorul general de la Constanta s-a milogit de noul sef al statiilor locale pentru angajarea acestui superproducator. Succesul noii statii locale Galati! Este cu siguranta GARANTAT!
  • Zaza Zaza
    ! HD se vede numai Digi24, nu si localele! Hai, pa!
  • Petru Petru
    Știu, dar m-a derutat paragraful „În grila Digi24 Galaţi se vor regăsi, zilnic, şi emisiuni ale Digi24 HD...” În spațiul gol dintre emisiunile locale, nu intra un infotext?
  • braileanul braileanul
    Aideti sa va spun ce are in grila televiziunea asta...emisiuni de genul „Vocile Galaţiului”, „Recrutat în Galaţi”...pai cum aveti tupeul sa spuneti ca este statie regionala, care acopera 4 judete, cind voi va axati pe Galati, majoritatea oamenilor au fost recrutati de la TV Galati iar cireasa peste tort este acest prezentator nonname Alexandru Ichim...un pilos, probabil...si-a început cariera de ziarist la 18 ani. Era în facultate şi a dorit să facă radio la Sibiu. Apoi a ajuns, în urmă cu un an şi jumătate, la staţia Digi24 Braşov, corespondent, iar acum este pregătit să intre în casele gălăţenilor ...da, doar a galatenilor, ca sa citez siteul Digi...
  • braileanul braileanul
    Io sunt din Braila - si ca f multa lume de aici si din alta parte - avem antene DTH de la [email protected] posibilitati de cablare, deocamdata...deci nu avem acces la acest post de televiziune...cu alte cuvinte ...investitie pe apa simbetei pentru citeva mii de abonati ai RCS@RDS...
  • alex alex
    Sunt doua posturi separate . Daca ai cablu digital de la rcs-rds presupun ca sti despre ce este vorba . Asa cum sunt si celelalte posturi regionale / Oradea , Timisoara, Arad, Cluj , Constanta , Brasov, Iasi si acum Galati .
  • Mariana Mariana
    Cand urmeaza subtitrarea totala in limba Maghiara la Digi 24? Cea mai PROFESIONISTA televiziune de stiri!!!!!!!!…….Au devenit statii regionale joia ca in restul saptamanii sunt statii locale. Cum poti fi statie regionala cu 4 reporteri din care 2 incepatori? Vezi staia Constanta, de unde esti tu Nicu Necolae. Ca o parere personala Neptun tv este cu 5 ani in fata staiilor locale Digi 24, asa ca nu vei putea compara niciodata cele doua televiziuni.
  • Petru Petru
    Nu înțeleg o chestie. Stația locală o să intre peste postul național sau o să se vadă în paralel?
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Si in plus,la mine in oras erau putine televiziuni locale,trebuia sa ne uitam la vecini sa aflam stiri din GL-BR.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Poate in opinia ta au emisiuni de toata jena.Macar nu iau amenzi de la CNA cum a luat Neptunul acum o luna ca nu a fost impartial la o stire.

    Daca au asa rating asa cum zici tu,oare cum au devenit posturi regionale?

Trimite un comentariu

sus