Skip to main content

EXCLUSIV. Contractele de exclusivitate ale membrilor LaLa Band cu Pro TV expiră luna aceasta

 
LaLa Band
LaLa Band

LaLa Band În această lună expiră contractele de exclusivitate ale membrilor LaLa Band cu Pro TV. Cea mai mare parte dintre membrii LaLa Band, Criss Ciobanasu, Vlad Gherman, Dorian Popa, Rapha Tudor, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Bubu Cernea şi Alex Nicolae au ales să fie reprezentaţi in continuare de Agentia de Talent Management Act Samart House, infiinţată de Ruxandra Ion.

Publicitate

Sore a fost şi este reprezentată de HaHaHa Production, dar continuă sa aibă o colaborare cu Act Smart House.

Din luna iunie, tinerii din LaLa Band vor intra în circuit normal de colaboare cu toate trusturile media din România.

De managementul celor din trupă se ocupă Mara Barza, venită de la Pro TV. Mara Barza a lucrat la Pro TV şapte ani, trei la vânzări şi patru la departamentul de PR şi a plecat de la postul TV cu câteva zile înainte de restructurarea departamentului.

Printre artiştii din România care au mai semnat cu Agenţia de Talent Management Act Samart House se numară Carmen Tanase, Ioana Ginghina, Doinita Oancea, Adina Galupa, Augustin Viziru, Dan Cruceru, Andrei Rosu, Anca Florescu, Razvan Banica, Anghel Damian.

De asemenea, agenţia a semnat cu tineri de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion şi de la UNATC.

Vara aceasta, Criss Ciobanasu, Vlad Gherman, Dorian Popa, Sore, Alexia Talavutis, Rapha Tudor şi Ana Baniciu vor participa in calitate de invitati la cursurile “Acting Summer School” ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Criss, Vlad, Dorian si Rapha sunt totodata studenti la TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Criss si Dorian urmează cursurile de prezentatori, Vlad si Rapha pe cele de productie, iar Alexia este profesoară de dans la aceeaşi şcoală.

Mai mult decât atat, Vlad şi Rapha se pregatesc de cel de-al doilea scurtmetraj în calitate de scenarişti, regizori şi producatori, iîn cadrul Scolii de Vară “Act Smart Shorts Films”, realizat cu sprijinul Consiliului Naţional al Cinematografiei.

Scurtmetrajele realizate in cadrul “Act Smart Shorts Films” vor fi inscrise la importante festivaluri de shorts europene si vor fi difuzate pe Shorts TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Eremia Alina Eremia
    Jesuses!!! De ce sunteti asa de tandrii cu totii ? Si eu fac parte din trupa, am facut parte si voi face parte!!! Ce poveste aiurita!!! Ai numit pe toti cei ce fac parte din trupa dar pe mine nu!!! Fac parte din trupa, dar timpul nu imi piermite sa merg in concerte, matinaluri, emesiuni etc. , sunt pe cont propriu pe perioada asta dar contractul meu cu Lala Band inca nu e expirat si nu va fi niciodata expirat fiindca toata viata mea nu voi rupe prietenia si colaborarea cu pretiosii mei colegi!!!:)
  • Andrei Andrei
    @ Flavius.... sa mor de nu ma doare mintea...
  • Flaviu Flaviu
    lala band lucreaza in preuna nimeni nu va desparti trupa dun si fakeuri la misloc iam aratat la cris asta si a avuut o fata de ne imaginat!
  • Ioana Ioana
    + că o să fie un nou proiect cu ei!!! :)
  • Radu Radu
    Mara e o tipa super misto. Bravo ei ca a avut inspiratia sa plece din pro inainte sa se restrucureze dept de PR.
  • ptr pache ptr pache
    de unde stii, protopopescule? dupa nume cred ca tu esti postac de-al lui protevicious. serios, ce are sula cu prefectura? copiii astia au terminat contractul cu pro, i-a luat cine i-a inventat, ca sa poata sa faca ceva pe mai departe. si parerea mea e ca tinerii astia merita sa fie bagati in seama. cat despre sore, ea e la hahaha si la ruxandra, scrie in articol. despre alina, judecand dupa ultimul videoclip, cred ca ea a ales alt drum, mai "despuiat".
  • pache pache
    Chiar asa, sa dati voi articole la comanda si sa acceptati postaci? Lababenzii au fost obligati sa semneze cu ASS Haus...asa cum "s-au inscris" de bunavoie la cursuri, la care vin oricum din an in Paste. Cei talentati oricum si-au vazut de drumul lor (Sore si Alina), pacat ca mai sunt vreo 2 cu potential care acum nu pot face nimic...
  • eu eu
    Parca acum incepuse Pariu cu Viata si erau numai la protv. Mie imi pare rau ca expira contractul deoarece nu prea ma uit pe alte posturi ca sa pot sa ii vad doar pe KanalD la Teo dar ma asteptam sa plece pt ca au plecat f multi de la protv
  • Rocky Rocky
    Nu era in exclusivitate ceea ce-au spus la Neata,tot ceea ce e in premiera APARE LA PRO TV .
  • nina nina
    subscriu! quality, frate!!
  • EU EU
    în cadrul Scolii de Vară “Act Smart Shorts Films” - Adica.. ASS Films?
  • lilas lilas
    Abia astept sa ii vad pe cei din LaLa si in emisiunile altor televiziuni, nu numai la Pro. Fac parte din noua generatie de artisti si ar fi bine sa fie sustinuti de toata media
  • Tudose Tudose
    F buna miscarea dnei Ion! Copiii aia din LaLa Band sunt super talentati, i-am auzit cantand LIVE si suna extraordinar. Mi-as dori ca artisti ca ei sa fie promovati mult mai mult si sa scapam de pitzipoance si prost-gust. Iar daca Pro-ul nu le-a mai oferit nimic, f bine ca au plecat la dna Ion. Interesant de urmarit si sper sa ii vedem des
  • banu manta banu manta
    Si din LaLa Band, nume probabil inregistrat de Protv, vor deveni LaLatrina :)
  • horicas horicas
    I-am vazut acum aproximativ o luna la Neatza. Ce contract de exclusivitate aveau daca isi anuntau la Antena 1 concertul de 1 iunie?
    Si Sore e concurenta la Splash

Trimite un comentariu

sus