Skip to main content

EXCLUSIV. Dansez pentru tine, din nou în cărţi la Pro TV. Postul a reînnoit licenţa show-ului de dans.

 
dansez
dansez

dansez

Publicitate

Mutare interesantă la Pro TV după ce show-ul Dansez pentru tine a fost părăsit de prezentator, de echipa de producţie şi de dansatori. Conducerea postului a decis să prelungească licenţa show-ului de dans.

Din informaţiile paginademedia.ro, mutarea a fost deja făcută, licenţa a fost prelungită, urmând să existe posibilitatea unui nou sezon Dansez pentru tine, cel cu numărul 15.

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV nu au comentat informaţia. „Analizăm mai multe opţiuni pentru viitor”, a declarat Alina Bratu, communication manager Pro TV. Recent, reprezentanţii Pro TV au anunţat că în mod cert postul va avea un show de dans în grilă. (detalii pe paginademedia.ro, AICI).

Dansez pentru tine a avut 14 sezoane, toate prezentate de Ştefan Băncică Jr. Din acest an echipa de producţie s-a mutat la Antena 1 şi va realiza, printre altele, Dancing with the stars, un format achiziţionat recent de postul din Băneasa, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    pai ultimul castigator,de exemplu,nu avea nimica cu dansul si multi altii,la asta ma refeream.
  • adela adela
    Danut, ce intelegi tu prin dansatori profesionisti? absolvent de coregrafie? erau destui la Dansez pentru tine ce au terminat coregrafia.
  • vlad vlad
    Antena 1 e pe locul 4 in audiente. Cine se duce la vale ?
  • penibil penibil
    "Parerile academice" ... nu-i cam mult? Am zis si eu asa ca simplu spectator. Am si precizat asta. Pun pariu ca esti si fumeie de te atingi asa din nimic. Esca? :-)
  • Cata Cata
    Pro tv-ul se duce la vale incet dar sigur. Au noroc cu brandul dar nu o sa mai tina nici asta mult.
  • danut danut
    daca imi dai wikipedia ca sursa sigura,unde toata lumea poata sa scrie ce vrea, esti inteligent.
  • gigi gigi
    interesant cum in timp ce romania se scufunda tot mai mult in saracie, se inmultesc emisiunile tv in care romanii danseaza, canta sau fac pe claunii .
  • parerea mea parerea mea
    M-ai prins!:((
    Sunt un mare admirator al comentariilor "penibil"(e)!!!
    Nici macar parerile tale academice, referitoare la presupuse situatii viitoare, nu ma pot scoate din aceasta stare.
    Go ahead my friend! Iti promit ca nu am sa-ti mai atrag atentia asupra exprimarilor fara sens/logica.
  • penibil penibil
    Bine Gaetano, pentru tine mai si detaliez.
    Idurile daca nu ar fi jenante ar fi penibile ca in fiecare an. Doar ca pe alocuri mai aparea o buniciune sa-ti ia ochi de la ghimicurile de doi bani facute sa se joace cu cei doi neuroni ai telespectatorului roman. Si legat de grafica de post. O lamentabila incercare de aliniere la trendurile flat, care nu spune nimic, e goala de substanta si e pusa doar ca o urma a ceea ce candva pritv facea foarte bine: vindea imaginea unui produs premium. Daca vorbesc de protv nu o fac comparand cu a1 la momentul prezent. Eu am specificat de continut si la momentul viitor. Anyway as zice ca Sir isi atinge maximum nivel de incompetenta, cel de care zice Maslow, prin aceasta grafica nimicitor de ieftina.
  • Gaetano Gaetano
    Grafica de la A1 e mai ok ??!! Sau despre ce discutam ? Despre cat de misto sunt ID-urile de post ? Ca asa se numesc.
  • ion din balon ion din balon
    Daca in loc de un lituanian trimiteau un turc sau un italian dadeam pe termen mediu sanse ProTV sa-si pastreze cota. Cultura lituanianului nu e compatibila cu publicul romaneasc iar formate low budget ca in mediul saxon nu vor aduce niciodata public in fata TV-ului...lumea captiva la TV e prea saraca,bolnava, fara perspective si vrea sa viseze, sa vada show la TV , sa vada cheltuilei pe care ei le-ar face in 100 de vieti!
  • penibil penibil
    Parerea mea, parerea mea... Parerea ta, parerea ta. Frumos sa constati ca ai cel putin un "admirator" care te urmareste si corecteaza.
    Incepand cu finalul "va incerca sa tina pasul" e la momentul viitor nu laprezent. Prezentul la protv azi se numeste: Inertia brandului. Cand nuai cu ce sa acoperi acest brand se desumfla singur. Ma repet e parerea mea.
    Altfel cand spuneam de promisiuni... Ziceam de acele gogosi care acopereau epurarea prin care de abia de acum inainte vom vedea ce e aia televiziune: venirea lui nea Rtl, specialisti de afara, etc. Mare partz. Deocamdata "parerea mea" doar uita-te la grafica de vara la ce nivel zero e. Ok, hai premium+zero. Bine Sire!
  • parerea mea parerea mea
    Si eu tot ca simplu observator stau si ma intreb cum ai reusit sa scrii un comentariu in care fiecare fraza este anapoda.
    Unde ai vazut tu delirul? Sunt 2 comentatori care isi disputa tipul de format.
    "calcule gresite care se vor vedea lamentabil in calitatea emisiunilor"...wow, asta da exprimare logica!:)
    Promisiunile se onoreaza/respecta, nu se acopera. Stii tu ce se acopera....
    Cel putin pana la noi date de audienta, nu Pro Tv incearca sa tina pasul cu A1 ci invers. Sau ca sa fim si mai corecti, A1 incearca sa tina pasul cu turcismele Kanal D.
  • Ghitza Ghitza
    Amice, ia de informeaza-te tu:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dancing_with_the_Stars
    Ce zici tu vis a vis de perechi, reprezinta adaptari pt diverse teritorii.
  • penibil penibil
    Ca simplu observator nu pot decat sa constat ca barca Protv e in delir.
    In primul rand inchidem aspiratoarele de bani pentru ca mai si consuma, apoi aruncam oamenii peste bord ca ocupa spatiu si cand trebuie sa ajungi la mal pui femeia de serviciu sa dea la vasle. Eu cred ca sunt calcule gresite care se vor vedea lamentabil in calitatea emisiunilor. Promisiunile nu vor fi acoperite. Din pacate pro va incerca sa tina pasul cu A1 dar nu va reusi. Am ridicat mana ca simplu spectator

Trimite un comentariu

sus