Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Stegerean, producător general la B1 TV, pe picior de plecare

 
Mihai Stegerean
Mihai Stegerean

mihai stegerean

Publicitate

Mihai Stegerean nu mai este producător general al postului de ştiri B1 TV. Acestuia i s-a propus o altă funcţie în cadrul postului, dar nu este decis dacă va rămâne, după cum a declarat pentru paginademedia.ro.

„Da, situaţia este adevărată. Staţia nu mai are producător general. Mi s-a propus o alternativă, dar nu ştiu dacă voi rămâne la B1 TV, voi avea un timp de gândire”, a declarat Mihai Stegerean pentru paginademedia.ro.

Stegerean este producător la B1 TV încă din februarie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Plecarea lui Stegerean face parte din planul de restructurare al postului B1 TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

O altă emisiune care nu se va regăsi la B1 este Agrikultura, realizată duminică, de la ora 14.00, de la Laurenţiu Botin.

Iese din grilă şi emisiunea Condamnaţii, realizată de Adriana Stoicescu. Ei i s-a oferit o poziţie de producător la ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Cum sa iasă emisiunea Condamnații din grila?????? Taman acum cand ar putea sa i aibă invitați pe Felix si pe Chioru matrafoxat, poate si pe nutzi?.....
  • odin odin
    I-auzi pasarica! I s-a oferit un post de producator la stiri. altii muncesc 10-15 ani ca reporter, redactor, editor si dupa aia lise o fera un post de producator.daca li se ofera...ce circ si televiziunile astea mioritice...

Trimite un comentariu

sus