Skip to main content

Finala Junior Chef, în această seară. Show-ul culinar se bate cu filmul de pe Pro TV şi Jurnalul unui Burlac

 
Junior Chef
Junior Chef

Junior ChefPostul Antena 1 va difuza în această seară, de la ora 20.30, finala Junior Chef, show-ul culinar în care concurenţii sunt copii.

Publicitate

Cei mici vor trebui să demonstreze la testul sub presiune din finală că ştiu să se descurce şi la cumpărături.

Concurenţii vor avea la dispoziţie 100 de lei şi 30 de minute, timp în care să meargă în piaţă şi să-şi facă cumpărăturile necesare reţetei cu care îi vor impresiona pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

Cu cine se bate show-ul culinar?

Finala Junior Chef se va intersecta pe intervalul de difuzare cu filmul de acţiune "Viteză de declanşare" şi Ştirile de la ora 22.30 de la Pro TV şi cu serialul turcesc "Feriha" şi emisiunea tabloidă WowBiz, difuzate de Kanal D. Pe intervalul show-ului culinar, Prima TV va difuza emisiunea Epic show, ultimul episod din "Jurnalul unui burlac" şi serialul Californication.

AUDIENŢE. Emisiunea culinară Junior Chef de pe Antena 1, în prima parte a lunii martie, pe poziţia a treia. Prima ediţie a show-ului culinar a fost urmărită de 880.000 de români în fiecare minut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Pe intervalul emisiunii, pe prima pozţie în top a fost Pro TV, cu o audienţă peste dublu: 1,8 milioane de români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    nu as zice cea mai buna productie,ca si prost teve are productii bune,dar e o emisiune care merita mai mult si in special un juriu diferit(printesa polonic) nu avea ce cauta acolo.
  • ana ana
    junior chef este de departe cea mai buna productie romaneasca. exceptional.
  • delia delia
    e un loc f. bun
  • kivuvu kivuvu
    Va rugam daca se poate audientele pe weekend,is curios cine a castigat in batalia filmelor.Chiar daca nu se comenteaza poate la pagina audientelor multi intra pe pagina ca si mine de altfel pentru aceste audiente...nu le neglijati.
  • geo geo
    Antena 1 este abonata la locul 3...si de data aceasta...

Trimite un comentariu

sus