Skip to main content

Fostul şef TVR 3, Răzvan Bucuroiu, este noul director TVR 2

 
razvan bucuroiu_foto blog razvan codrescu
razvan bucuroiu_foto blog razvan codrescu

razvan bucuroiu_foto blog razvan codrescu
Razvan Bucuroiu - Sursa foto: Blogul lui Razvan Codrescu

Publicitate

De la TVR 3, la TVR 2. Postul public va fi condus de Răzvan Bucuroiu, cel care până acum a ocupat funcţia de coordonator cu atribuţii de director la TVR 3.

Bucuroiu îi ia locul Lianei Săndulescu, fost coordonator cu atribuţii de director la TVR 2, care a ieşti la pensie.

Bucuroiu a devenit şeful TVR 3 în urma unui concurs organizat anul trecut, în timpul mandatului lui Claudiu Săftoiu, fostul şef TVR (detalii AICI).

Răzvan Bucuroiu a fost implicat recent într-un scandal intern, cu acuzaţii de cenzură. Jurnalista Brînduşa Armanca a acuzat conducerea TVR 3 de cenzură, după ce interviul pe care-l realizase cu Traian Băsescu la TVR Timişoara nu a mai intrat pe TVR 3 aşa cum fusese anunţat (detalii AICI). Bucuroiu a declarat pentru paginademedia.ro la momentul respectiv că interviul nu fusese programat să intre. Ulterior, Comisia de Etică din televiziunea publică a decis că nedifuzarea interviului cu Traian Băsescu la TVR 3 nu a fost un act de cenzură. 

Pe acest subiect a scris şi Narcisa Iorga.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Necesar Necesar
    Domnul Razvan Bucuroiu este cunoscut celor care fac presa in Romania, este redactorul catorva publicatii crestine si are suficienta experienta si in televiziune, in special in nisa emisiunilor culturale.
    Cred ca este persoana potrivita pentru TVR 2.
  • Licuriciul Licuriciul
    Doamne, ce incompetent! Am lucrat cu el si era absolut praf, nu stia sa faca o grila de programe, nu venea la nicio intalnire fara secretara lui pentru ca stia ca femeia e mai competenta decat el. E absolut nul din punct de vedere management si organizare, inca nu a invatat care e treaba cu transmisiunile in direct si cu bugetarea unei emisiuni live. Sa il puna director la o revista de religie, ca doar aia e adevarata lui pasiune, nu televiziunea.
  • mihai mihai
    Sinteti rai :(
    Ii doresc sa ajunga director la TVR1!
  • omar omar
    @Daniel
    pai asta zic si eu, un profesionist desavarsit , numa ` bun pt Trinitas Tv. si evlavios pe deasupra...se potriveste manusa cu metalitatea CEO-ului de la Patriarhie...
  • Daniel Daniel
    Un om extraordinar. Editeaza revistele Lumea Credintei si Lumea Monahilor.
  • livia pila livia pila
    Alt no name, fara nici o izbinda la activ, doar co-participant la afacerea Pufulica si la colindul antisemit promovat de nevertebratul Stelian Tanase. Alt corb al carui rost e sa croncane pe cadavrul TVR. Alt cioclu adjunct la care poate sa urle nevroticul Stelica Pontilica, care se face pres executind ordinele de la palatul Victoria. Bravo, Bucuroiule! Nulitatea invinge!
  • omar omar
    numa` neica-nimeni directori la TVR. numai cadre competente cu zero experienta in privat dar cu o expertiza formidabila in pupat maini politice. as vrea sa stiu si eu cv-ul acestui domn...in catev televiziuni a fost producator? cati oameni a corrdonat? ce bugete a avut pe mana? ce emisiuni a facut? si mai ales in ce tara poti ajunge manager de canal tv , fara sa ai experienta practica in producatia tv ? numai in Romania, si numai a TVR e posibil asa ceva.

Trimite un comentariu

sus