Skip to main content

Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu vor avea emisiuni la Look TV

 
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

Odată cu lansarea noii grile şi cu începerea transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi Liga 1, Horia Ivanovici se mută cu emisiunea Fanatik Show la Look TV.

Emisiunea lui Ivanovici va fi difuzată săptămânal, de luni până joi. În plus, şi fost prezentatoare a Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, merge la Look TV, unde va avea emisiunea Fotbal Look. Emisiunea ei este un magazin sportiv în care fotbalul este abordat într-o nouă manieră.

Vezi promo-urile în care apare Roxana Ciuhulescu, alături de Cosmin Tudoran (Cassa Loco) şi Horoa Ivanovici, AICI.

Despre Look TV şi Look Plus

Începând din 16 iulie 2014, odată cu lansarea noii grile şi a transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, cele două posturi de televiziune au fost regândite.

Look TV este un post generalist, cu un puternic accent pe divertismentul adresat publicului masculin. Pilonii grilei sunt reprezentaţi de sport, informaţii, filme, seriale, entertainment pentru bărbaţi.

Look Plus este construit pe un conţinut multi-generaţie.

Comunicatul intregral, în continuare: 

Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu fac parte din echipa LOOK TV

Odată cu lansarea noii grile şi cu începerea transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, echipa LOOK TV se îmbogăţeşte cu două transferuri: Roxana CIUHULESCU şi Horia IVANOVICI.

Horia IVANOVICI realizează de luni până joi emisiunea FANATIK SHOW, una dintre cele mai apreciate emisiuni sportive din România. Emisiunea promite să rămână aceeaşi analiză profundă şi pertinentă a fenomenului fotbalistic.

Roxana CIUHULESCU devine protagonista curajoasă a unui pariu care promite să împacheteze meciurile de fotbal din Liga 1 într-un mod inedit. Emisiunea ei, FOTBAL LOOK, se materializează într-un magazin sportiv în care fotbalul este abordat într-o nouă manieră,  adresându-se unui public extins, mergând dincolo de ce era considerat până acum – „o preocupare specific bărbătească”. Emisiunea va face uz şi de expertiza invitaţilor din platou, însă Roxanei îi rămâne libertatea de a modela subiectul în aceeaşi manieră îndrăzneaţă şi naturală cu care a abordat orice subiect legat de sport în cariera sa. Miza supremă o constituie oferirea spaţiului prin care fotbalul devine capabil să coaguleze comunităţi noi în jurul său. Emisiunea îşi propune să readucă fotbalul de calitate în rândul pasiunilor adevărate ale românilor.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jonyjon jonyjon
    horea fara
  • CIRSTEA OVIDIU CIRSTEA OVIDIU
    ROXANA MA BUCUR CA PREZINTI LA LOOK.
    AM DOUA RUGAMINTI
    FOLOSESTE MAI PUTIN EXPRESIA "OK DOMNILOR"
    INFORMEAZA-TE MAI BINE PRIVIND MECIURILE DIN ZIUA RESPECTIVA,NU LASA TOTUL PE SEAMA INVITATILOR.
    HORIA ,AVETI GRIJA CA IN TIMPUL MECIURILOR (ieri de exemplu) NU SE AUD COMENTATORII PROBABIL LAVALIERA.
    VA UREZ SUCCES.

    OVIDIU CIRSTEA
    PETROSANI
  • Bogdan Stefan Bogdan Stefan
    Omule ce-ai patit? Te-ai lovit la cap? Aici se vorbeste despre Liga 1 si ce emisiuni vor fi din toamna si tu iti versi nervii pe anumite zone din tara si locuitorii lor?
    Puteai sa adaugi si tu un comentariu de genul: bravo baieti, va multumim ca nu ne-ati lasat fara fotbal. Civilizat...
  • vasi vasi
    radu esti dus cu pluta tre sa-ti faci un control la cap
  • Remus Remus
    Eu am convingerea ca va fi urmarita Liga 1 de mai multi telespectatori ca pana acum, pentru ca se schimba regulile cu play-off si play-out si o sa fie mult mai palpitant.
    Si nu cred ca va avea nevoie UPC sa vanda din transmisiuni
  • radu radu
    Vad ca upc si rds au multi fani pe aici;acum nu ma refer la aceste 2 jeguri de posturi tv ardelenesti;ma sunt din Pitesti,sunt abonat Romtelecom;de ce urasc Ardealul/fiindca ne-ati trimis pe cap cioroi unguri,care ataca copii,femei,batrani;ataca si fura in autobuze;va urasc,ardelenillor;sunteti civilizati? nu cred?il ia mama draculuyi pe GHERMAN si slugile ungurilor de la CLUJ
  • Piticu Piticu
    Poate pun pe cineva cu istoric sportiv in spate, daca tot au decis sa mearga pe aceasta cale cu Liga1. Sau poate omul o fi un bun manager si va reusi, cu fotbalul autohton, sa rupa audientele in doua. Vom vedea
  • DORINA DORINA
    La Lookuri tot ala, Uscat Catastrofa este director ? Daca tot el o fi atunci sunt multe perspective :)
  • Eugen Eugen
    Doar nu o fi Ivanovici patron la Look tv sa-l vedem pe el toata ziua? :))))
    Va fi unul dintre angajati si va avea si el acolo o emisiune de 1-2 ore.
    Dar poate fi si funny cateodata, fara sa isi dea seama :))))
  • Batranul Jack Batranul Jack
    Si vor plati pentru ca au o cifra de afaceri foarte mare, au patroni americani, vin cu tehnologie si idei de peste ocean, din patria mama a advertising-ului. Nu au facut pasul asta asa la intamplare, stai calm
  • Adriano Adriano
    Deci Romtelecomul deja majoreaza abonamentele iar in toata presa scrie ca nu vor avea Liga 1 mai mult ca sigur? :))))
    Tare asta... Nu le cedeaza UPC-ul niciun meci, garantat. Look si Transilvania vor transmite
  • geo geo
    problema delicata este ca UPC treb sa plateasca o suma f mare ptr a transmite Liga 1...iar lumea nu prea se grabeste sa paraseasca Digi sau Dolce...iar maltezii sunt pe pierdere, pina una alta, ptr ca Lookurile lor vor avea audientele raposatului GSP...si unde nu e audienta nici reclama nu este...
  • radu radu
    Cu parere de rau,anunt ,ca Romtelecomul ,va prelua cele 2 posturi;deja,au anuntat majorarea tarifelor,modificarea grilei de programe,etc,etc;dar,ar fi fost bine sa ne intrebe si pe noi,clientii lor,daca-i vrem pe ardeleni in casele noastre,si nu sunt dispus sa-i platesc salariul lui Ivanovici,sau altora de la LOOK TV SI TRANSLIVANIA DEATH!
  • gogu gogu
    si o sa i urmareasca mama mare .... deocamdata doar UPC va retransmiste minunatia....daca nu i preia si Romtelecom si/sau digi...... crapa .
  • mile mile
    vor renunta toti la digi

Trimite un comentariu

sus