Skip to main content

Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu vor avea emisiuni la Look TV

 
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

Odată cu lansarea noii grile şi cu începerea transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi Liga 1, Horia Ivanovici se mută cu emisiunea Fanatik Show la Look TV.

Emisiunea lui Ivanovici va fi difuzată săptămânal, de luni până joi. În plus, şi fost prezentatoare a Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, merge la Look TV, unde va avea emisiunea Fotbal Look. Emisiunea ei este un magazin sportiv în care fotbalul este abordat într-o nouă manieră.

Vezi promo-urile în care apare Roxana Ciuhulescu, alături de Cosmin Tudoran (Cassa Loco) şi Horoa Ivanovici, AICI.

Despre Look TV şi Look Plus

Începând din 16 iulie 2014, odată cu lansarea noii grile şi a transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, cele două posturi de televiziune au fost regândite.

Look TV este un post generalist, cu un puternic accent pe divertismentul adresat publicului masculin. Pilonii grilei sunt reprezentaţi de sport, informaţii, filme, seriale, entertainment pentru bărbaţi.

Look Plus este construit pe un conţinut multi-generaţie.

Comunicatul intregral, în continuare: 

Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu fac parte din echipa LOOK TV

Odată cu lansarea noii grile şi cu începerea transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, echipa LOOK TV se îmbogăţeşte cu două transferuri: Roxana CIUHULESCU şi Horia IVANOVICI.

Horia IVANOVICI realizează de luni până joi emisiunea FANATIK SHOW, una dintre cele mai apreciate emisiuni sportive din România. Emisiunea promite să rămână aceeaşi analiză profundă şi pertinentă a fenomenului fotbalistic.

Roxana CIUHULESCU devine protagonista curajoasă a unui pariu care promite să împacheteze meciurile de fotbal din Liga 1 într-un mod inedit. Emisiunea ei, FOTBAL LOOK, se materializează într-un magazin sportiv în care fotbalul este abordat într-o nouă manieră,  adresându-se unui public extins, mergând dincolo de ce era considerat până acum – „o preocupare specific bărbătească”. Emisiunea va face uz şi de expertiza invitaţilor din platou, însă Roxanei îi rămâne libertatea de a modela subiectul în aceeaşi manieră îndrăzneaţă şi naturală cu care a abordat orice subiect legat de sport în cariera sa. Miza supremă o constituie oferirea spaţiului prin care fotbalul devine capabil să coaguleze comunităţi noi în jurul său. Emisiunea îşi propune să readucă fotbalul de calitate în rândul pasiunilor adevărate ale românilor.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Uau!!! Ce ,,calitate,,!! Liga I a ajuns o mizerie de fotbal si bineinteles nu putea lipsi Ivanovic!! Daca acest Look vrea iasa pe piata cu Ivanovic m-am lamurit fara sa ma uit vreo secunda!!
  • Dani Dani
    Cine e acum producatorul general, cine conduce aceste posturi tv? Nu scrie nimic despre angajari la ei pe site.

Trimite un comentariu

sus