Skip to main content

Laura Chiriac şi Vlad Ionescu, concediaţi de la Realitatea TV

 
laura chiriac
laura chiriac

laura chiriac
Laura Chiriac

Publicitate

Jurnaliştii Laura Chiriac şi Vlad Ionescu au fost concediaţi de la postul Realitatea TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, postul de ştiri a încetat contractele cu cei doi jurnalişti.

Laura Chiriac prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend. Tot în weekend prezenta ştirile, dar şi alte emisiuni, Vlad Ionescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Laura Chiriac a declarat că a fost sunată pentru anunţ de cineva din departamentul administrativ.

"M-a sunat ieri doamna Doriniţa Birjaru, de la departamentul administrativ şi mi-a spus că administratorul judiciar, din cauza problemelor financiare delicate, a decis anularea contractului meu de drepturi de autor. Asta este situaţia, ne pare rău, mi-a spus. A fost singurul contact pe care l-am avut cu cineva".

"Înţeleg bine situaţia delicată şi dificilă prin care trece Realitatea şi nu am niciun dubiu că restructurările de personal sunt un bun argument pentru felul lor de a acţiona. Eu nu sunt un om special, sunt angajată cu contract pe drepturi de autor, iar dacă ei au luat decizia de a-l înrerupe, respect această decizie", a declarat Laura Chiriac, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare?

"Pentru moment, nu am niciun fel de proiect, cu nicio televiziune", a spus Laura Chiriac.

Vlad Ionescu, Şcoală de Folclor alături de vedeta TVR Iuliana Tudor

Şi Vlad Ionescu a confirmat pentru Paginademedia.ro încetarea contractului cu Realitatea TV:

"Am colaborat foarte bine cu Realitatea TV. Nu m-am lămurit care este motivul pentru încetarea contractului, dar, din câte am înţeles din hârtia primită de la administratorul judiciar, este vorba de o reducere de costuri, cauzată de faptul că societatea este în insolvenţă şi trebuie să respecte un plan de reorganizare", a declarat Vlad Ionescu pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare:

"Intram în al patrulea an de lucru în weekend. În plus, am pornit noile proiecte: TheMusic.ro - Şcoala Industriei Muzicale, alături de Elena Gheorghe, Cat Music, Marius Moga, CRBL şi Voltaj Academy. Este o nouă firmă de talent management şi de sprijinire a tinerilor care aveau până acum uşile închise la marile case de producţie”, a menţionat pentru Paginademedia.ro Vlad Ionescu.

“În urmă cu două săptămâni, am lansat şi Şcoala Naţională de Folclor, alături de Iuliana Tudor, de la O dată-n viaţă şi de alţi artişti de muzică populară”, a adăugat Vlad Ionescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    Vlad Ionescu e un jeg de om. A falimentat scoala o data, a ajuns la realitatea flamand si apoi si-a mai facut inca o scoala de folclor sa mai scape de datorii. Apoi a plans la usa prima tv pana cand l-au lasat sa aiba iar idei si din nou a dat rateuri mari. E muritor de foame care are toate cuvintele la el in temenii cei mai sinceri, insa se stinge ca o artifica esuata cand e vorba de implementarea ideilor "marete". E un nimeni...
  • Alin Alin
    mie imi place Laura Chiriac foarte mult, ar fi fost un castig pt Realitatea, chiar incepusem sa caut emisiunile ei si....a disparut! Probabil ca va merge la Digi24, acolo chiar sunt apreciati adevaratii jurnalisti. Lavinia Sandru este atat de alunecoasa, bezmetica, haotica, azi asa, maine altfel, Nu inteleg de ce tipa si se miorlaie intruna. Daca si asta e jurnalism... In fine, eu mut imediat pe alt canal cand o vad pe Lavinia Sandru. Treaba lor, daca vor sa sacrifice o televiziune pt ea, sa o tina acolo, ca o vad si ziua si seara, mereu. Gusa se pricepe a distruge orice, in orice combinatie intra. Mai privesc, uneori emisiunile lui Rares Bogdan, cand e invitat si Cristoiu.
  • @george @george
    hai sa tinem doliu nu vrei?
  • George George
    Cred ca grestita a fost luata masura de concediere a celr doi reallzatori de la Realitate TV.De cat sa ai in emisiune comentatori cum sunt M.M.Ionita,Bogdan Chiriac,Ficeac s.a care sunt slugile lui Voiculescu,mai bine sa nu mai discutam...Pacat ca erau realizatori seriosi...
  • Adriana Adriana
    @ Journaliste Rectific, nu orice moderator din ziua de azi. Intr-adevar, m-am exprimat gresit. In conditiile in care tot ce se vinde astazi este chilotareala ieftina si numai non-valori, am ajuns din pacate sa apreciem cand un moderator poate avea o conversatie in alta limba decat cea nativa. Desi asta ar trebui sa fie o regula, astazi este doar o exceptie. Sunt indreptatita la o parere, iar mie sincer mi-a placut :) Poate sunt si influentata de cum am vazut-o atunci, comportamentul ei natural si cu bun simt, dar oricum ideea mea era sa apreciem si ce e bun, nu doar sa aruncam cu vorbe urate
  • Journaliste Journaliste
    @Adriana: "Nu oricine poate sustine un interviu cu un diplomat francez in limba lui"?????...Ma foi, on est plusieurs à avoir eu un interview dans la langue du Molière avec le même ambassadeur....Mie imi place indrazneala Laviniei Sandru cu politicienii romani, dar interviul acela a fost...jalnic, malheureusement :(
  • Adriana Adriana
    Rautatile gratuite la adresa Laviniei Sandru nu isi au locul, in opinia mea. Am vazut-o o singura data in studio intr-o editie a emisiunii sale si mie mi s-a parut o femeie foarte desteapta. Nu oricine poate sustine un interviu cu un diplomat francez in limba lui. Este informata, desteapta si are comentarii punctuale. Nu este normal ca si salariul ei sa fie pe masura?

    Nu lucrez cu ea, nu am absolut nicio tangenta, asa ca inteleg intr-un fel nemultumirile altor angajati ai Realitatea in raport cu salariul ei. Dar are anumite calitati care ar trebui recunoscute, indiferent a cui ruda este sau ce salariu are.
  • adela adela
    Laura Chiriac chiar avea bun simt, era printre putinele care NU aducea argumente contra bunului simt si al ratiunii, cum face Lavinia Sandru si altele de pe acolo.
  • Cine are salariu de 3000 de euro Cine are salariu de 3000 de euro
    cum poti sa spui ca Lavinia Sandru e de umplutura? tu crezi ca e asa usor sa faci cea mai mica audienta intre 18 si 20?
    Lavinia Sandru e atat de preocupata de emisiune, incat uita sa spuna buna-ziua/seara.
    Lavina Sandru e atat de competenta, incat va fi ultiul om care va ramane la RealitateaTV
    Lavinia Sandru e atat de buna la suflet, incat Cosmin Gusa a rugat-o sa primeasca 3000 de euro pentru 4 zile la serviciu si cu greu a acceptat.
    Lavinia Sandru e atat de inteligenta, incat stie raspunsul la intrebare si de aceea raspunde mereu ea.
    Lavinia Sandru e atat de apreciata, incat mereu ii are invitati pe Vasilcoiu, Agaton, Rogozanu, Bucura pentru ca ei nu pot trai fara sa o asculte ochi si urechi.
    Lavinia Sandru e atat de buna la suflet, incat vorbeste ea in locul invitatilor.
    Lavinia Sandru e atat de dornica de lucru, incat i-a trecut prin cap sa realizeze un maraton de 5 ore de ,,discutii" cu invitatii
    Lavinia Sandru e atat de filozoafa, incat o ora si jumatate ea tine un amplu monolog adresat si e cam deranjata cand ,,ascultatorii-invitati" o intrerup sau ca vin reclamele la saltele.
  • mirela mirela
    Zicea intr-o seara latraul de R.Bogdan ca audientele cresc vazand cu ochii. Cred si eu! S-au deschis terasele si ospatarii au lasat pe RealitateaTV fara sa-si dea seama. Si uite asa Realitatea are acum 15 televizoare pornite pe acest post (pana acum erau 12). ;)
  • Horea Horea
    Continuare:
    ...destul de reusita.
    Laura, nu stiu!
  • Horea Horea
    @Jurevycius

    De fapt ce nu-ti place: POZA sau ... LAURA?
    Poza, dupa mine, ii destul d
  • un fost un fost
    Am observat ca Rares Bogdan e peste tot si mai lipseste sa prezinte rubrica Meteo. Realitatea TV nu prea mai are ca nume importante decat pe Eli Roman, Dorin Chiotea, Marilena Mititelu si Costi Rogozeanu. Lavinia Sandru e de umplutura se stie.
  • Daniel Daniel
    Laura, te asteptam la Digi, alaturi de mai vechiul tau coleg, Cosmin Prelipceanu.
  • A. A.
    Laura Chiriac este unul dintre cei mai straluciti jurnalisti din Romania. Am urmarit-o de fiecare data cu multa atentie si cu admiratie. Mare pacat! Ii doresc numai bine si bafta!

Trimite un comentariu

sus