Skip to main content

Licenţa Antena 3, prelungită cu încă nouă ani. Gâdea, Badea şi Radu Tudor, în faţa CNA

 
cna a3
cna a3

cna a3

Publicitate

UPDATE. Licenţa Antena 3 a fost prelungită cu încă nouă ani. Prelungirea a fost votată de nouă membri pentru şi doi împotrivă (Narcisa Iorga şi Valentin Jucan)

Consiliul Naţional al Audiovizualului discută astăzi prelungirea licenţei postului Antena 3. La şedinţa CNA participă Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor.

În sală au mai apărut şi Dana Grecu, Adrian Ursu, Sandra Stoicescu şi Carmen Avram. La şedinţa de astăzi sunt prezenţi toţi cei 11 membri.

Discuţiile dintre membrii CNA şi reprezentantul Antenei 3 au durat mai bine de o oră, iar schimbul de replici dintre Narcisa Iorga şi Mihai Gâdea au fost extrem de dure.

Radu Călin Cristea – Dacă facem o scanare a emisiunilor dumneavoastră, începând cu Dana Grecu şi continuând cu emisiunea Sinteza zilei, cred că subiectul cu amprentă politică sunt majoritare. După încheierea alegerilor prezidenţiale intenţionaţi să aveţi şi alte tipuri de emisiuni?

Mihai Gâdea – Nu trebuie să treacă alegerile prezidenţiale ca să avem şi alte tipuri de emisiuni. Se întâmplă tot felul de lucruri bune pentru că de multe ori televiziunile de ştiri nu au timp să se ocupe de ele. Decizia pe care am şi enunţat-o public este de a ne implica mult mai mult în alte evenimente oricare ar fi ele. De la anul vom încerca să oferim o paletă mai largă despre orice înseamnă eveniment.

Adrian Ursu – Diversificarea grilei de programe se pregăteşte deja, tocmai în perspectiva anului viitor, când vom fi probabil mai puţin încărcaţi de politic. Am lansat de curând o nouă emisiune, Numai de bine, cu subiecte de sănătate. De asemenea am transformat în emisiune zilnică, Income, emisiunea săptămânală pe care o aveam până acum. În perspectivă sunt alte proiecte editoriale care vin în întâmpinarea publicului.

Christian Mititelu – Va însemna şi o diversificare a invitaţilor sau sunt tot cei cinci şase invitaţi permanenţi care răspund la toate întrebările. Toţi sunt de acord. Mă refer la invitaţii permanenţi, oameni politici vedem mai rar.

Radu Tudor – E o bătălie pe piaţa televiziunilor de ştiri. Sunt 5 sau 6 televiziuni de ştiri care într un fel sau altul rotesc aceiaşi 20 - 30 de invitaţi. (...) Dacă piaţa media ne-ar furniza nume consolidate sau deja apreciate. Vom încerca pe viitor să căutăm nume noi care într un studiou de televiziune să aibă opinii interesante.

Adrian Ursu – Impresia unui număr limitat de invitaţi cred că este falsă. Eu am avut 264 de invitaţi. Vi se pare o cifră mică? În privinţa pluralismului politic, cu tot respectul, vă amintesc că o consistentă parte politică a decis neprezentarea la postul Antena 3. Deci nu este vina noastră. Poate că dumneavoastră aveţi o privire selectivă asupra postului. Nu cred că suntem la un moment de analiză al activităţii politice. Există un număr suficient de mare de oipinii şi divers.

Mihai Gâdea – Eu desigur că sunt foarte politicos şi pe de altă parte nici nu pot să mă fac că nu pot să vă răspund. Postul nostru prezintă toate punctele de vedere ale tuturor liderilor politici. Toate conferinţele de presă, toate conferinţele de presă ale preşedintelui. Dacă respectivii nu doresc să participe la dezbaterea politică şi să se sinucidă politic, este problema lor. Dacă vor să ia 6% şi cât vor să le dea românii în urma abordărilor lor politice, este problema lor.

Narcisa Iorga – Am ascultat toate argumente dumneavoastră, desprind din toate că legea este facultativă pentru postul pe care îl conduceţi. Contează audienţa, contează publicul, dar legea mai puţin. De ce?

Mihai Gâdea – La acest întrebare nu vreau să răspund pentru că doamna Iorga, care mi-a fost producătoare la emisiune, nu mi-a răspuns mie la o întrebare, doamna preşedinte. Doamna Iorga, după ce a plecat de la mine de la emisiune, s-a dus şef de imagine la PDL, după care a devenit membru CNA.

Narcisa Iorga – Domnul Mihai Gâdea preia o informaţie vehiculată foarte mult timp de către domnul Tolontan. (...) Când eram în direct cu domnul Gâdea şi-mi adresa aceleaşi întrebări, i-am explicat că este o minciună. Spun şi astăzi că este o minicună ceea ce a spus domnul Tolontan. Vă întreb din nou, de ce sunteţi aici dacă legea nu contează?

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nemesis nemesis
    GÂDEA, BADEA ŞI RADU TUDOR, CAVALERII TRISTEI FIGURI...
  • cinique cinique
    nu, nu-i magarie. un post tv fara audienta, dar care isi plateste vedetele regeste, naste intrebari. macar A3 are audienta si produce bani, icoana ta, laBe 1tv ,ce produce in afara de plictiseala, pupincurism si o serie de invitati atat de plați si fara replica, incat te indeamna la somn ?
  • Librarul Librarul
    nici nu ma asteptam sa fie altfel. antena 3 merita sa ramana in prila posturilor tv licentiate
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Sunt de accord cu tine ca ar fi culmea sa nu le dea licenta, mai ales ca sunt la putere. In rest nu prea stii ce spui. Dovada ca iubitii tai latrinisti au deschis actiuni in instanta pentru a cere lichidarea B1 & Evz. Sau asta nu-i magarie?
    Madam Iorga avea mare dreptate. Acesti pupatori de funduri voiculesciene au impresia ca legea nu este pentru ei. Dovada recenta, azi spagatistul Badea taman ce-i boscorodea pe politistii care au indraznit sa-l amendeze, deoarece circula cu 71km/ora in localitate , la 2 noaptea, pe un bulevard pustiu.
    Saracu' de el, cum il oropsesc basistii astia.
  • Valentin Valentin
    Badea timp de ani de zile a zis că el nu recunoaşte autoritatea CNA-ului, acum văd că a reevaluat, om cu "prinţipuri" nu altceva. Desigur asta nu e nici măcar o premieră în cazul lui, tot Badea a perorat mulţi ani la rând că el nu se va umili niciodată stând la coadă în faţa amabasadei americane ca să ceară viză pentru a cheltui bani în SUA ca turist, după care în 2013 a făcut exact invers.
  • geo geo
    Pentru cei de la Antena 3 , membrii CNA sunt niste oameni neinsemnati...pe care poate sa ii ia peste picior, sa le raspunda sau nu la intrebari...a se vedea si acest Gidea are a venit sa provoace si sa incinte prin atitudinea lui superioara...ce ar fi sa o intrebe pe Narcisa Iorga daca s-a gindit vreodata ca s-ar putea sinucide?
  • jenescu sergiu jenescu sergiu
    Ar fi fost culmea sa nu le dea licenta. Stiu ca sunt unii care nu suporta Antena 3, dar nici ei nu si-ar fi permis o magarie de asemenea nivel.
  • cristian cristian
    Pacat.
  • Nasul TV » LIVE VIDEO | Antena 3, în fața CNA pentru prelu
    […] Principalele declarații (via Pagina de Media) […]

Trimite un comentariu

sus