Skip to main content

Meciul din optimi al Simonei Halep, de 20 de ori peste audienţa medie a Eurosport 2. Câţi români au văzut performanţa tenismenei

 
simona_halep_realitatea
simona_halep_realitatea

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Optimile de la Roland Garros, cu meciul Simonei Halep, a adus postului Eurosport 2 audienţe mult peste media staţiei.

Partida dintre Sloane Stephens şi Simona Halep a fost transmisă ieri, între orele 16.20 şi 18.00, de Eurosport 2.

Meciul câştigat de Halep a avut o medie de audienţă de 222.000 de români la nivelul întregii ţări. Dintre aceştia, 162.000 de telespectatori au fost din oraşe (1,6 rating urban).

Pe segmentul comercial, Simona Halep a ţinut în faţa televizoarelor 32.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (0,6 rating pe target).

În mod normal, Eurosport 2 avea în luna mai o medie de audienţă e zi de 10.000 de telespectatori pe minut la nivel naţional, dintre care 8.000 din oraşe.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Indiferent de ora de difuzare a meciurilor, TVR o să aibă audiențe peste media tot mai minusculă din ultima vreme. Aștept, însă, audiențele meciului de azi al Simonei cu Kuznețova. Zic că vor fi peste meciul din optimi
  • Sorin_D Sorin_D
    Ai auzit de fus orar ? Mai bine cauti pe internet la ce ora vor fi meciurile; la ora locala, nu ora din Brazilia. Majoritatea meciurilor vor fi la orele 19:00, 23:00 si 01:00. Doar un singur meci, Coasta de Fildes - Japonia este programat la ora 04:00.
  • alex alex
    Iti dai seama ce varfuri o sa aiba tvr-ul cand meciurile or sa fie la 23 , 1 si 3 dimineata
  • Adi Adi
    Eurosport 1 și 2 a fost mereu, dar nu contau. Erau jos de tot. Acum este un vârf datorită prezenței Simonei Halep la Roland Garros. După turneu n-or să mai aibă audiența asta. Începe și CM de fotbal, e rândul TVR-ului să facă vârfuri de audiență.
  • banatan din pusta banatan din pusta
    parca nu era in evidente de rating Eurosport 2 sau 1 si nici televiziunile de sport dolce sau digi. de cind acest interes ??
  • Adi Adi
    Dacă meciul era pe ProTV sau TVR audiența era bu un zero mai mult.

Trimite un comentariu

sus