Skip to main content

Meciurile din Liga 1 şi din Cupa Ligii vor fi difuzate de UPC şi Focus Sat în următorii 5 ani

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

Compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademdia.ro.

Conform sursei citate, UPC şi Focus Sat au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look +.

"Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014 - 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel naţional prin platforma de satelit Focus Sat", declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) al UPC România.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Ba mai transmite ceva:Tonik Show cu Bendea,stirile Look TV,Romania de la A la Z cu Sabin Gherman,Ziua Buna,Business Express cu Radu Belcean,Ziua Buna,Celebrity si multe filme/seriale.
  • Adi Adi
    Scuze, dar când mă uit la Premiere League sau Campionatul spaniol văd fotbal. Când mă uit la Liga 1 văd Chiajna. Păi se compară?!?!?
  • geo geo
    Suma anuala pe care trebuie sa o plateasca acei cablisti care vor sa transmita posturile cu Liga 1 este de 27,5 milioane euro...daca maltezii nu se vor intelege si cu alti mari cablisti - a se citi Digi sau Romtelecomul - suma asta imensa va trebui platita de abonatii UPC...de toti...ca vor fi 1,2 mil sau 2 milioane - ptr ca nu as miza de un exod masiv catre UPC de dragul Ligii 1. Si reiau, in general, abonatii UPC nu se dau in vint dupa Liga 1, avind in vedere ca au ramas atitia ani fideli acestei companii.
  • ștefan ștefan
    Sincer campionatul Romînesc numaeste interesant de mult așa că pentru mine mare pagubă nu osă fie.
  • pedro pedro
    Eu cred ca stirea e incompleta, meciurile se vor vedea si la UPC, nu va mai exista cablist cu exclusivitate! Vrei liga 1, platesti un euro in plus la abonament!
  • Unul Unul
    Imi place ca din 10 comentarii toti vad ca si o scumpire a abonamentului ia uitati-va acum cativa ani in urma unde era UPC-ul si unde era RDS-ul , daca faci un mic calcul ca in 1-2 ani sa migreze impatimitii de fotbal ....asa sa zicem 600-700 mii de abonati , eu zic ca si-au scos costurile ;)
  • OVI_C OVI_C
    Cheltuiti milioane pe shaorme si nu dati cativa lei ca sa vedeti meciurile la UPC? Pai cine sa va mai inteleaga?
  • Gigi Gigi
    Pe bune, compari Premier League cu Liga I ?
    Pwwwahhhhhaaaaahahahhahahhahahh!!!!!!!
  • sd sd
    liga I pentru UPC ar putea fi piatra de moara, adica la 1.2 mil de abonati se repartizeaza o suma de 30 de milioane pe an timp de 5 ani, nu 3. Ar reiesi 2.5 euro de abonat, bani pe care atat posturile tv cat si compania de cablu nu au de unde sa ii scoata. Eventual UPC va mai pierde abonati daca scumpesc abonamentul, iar televiziuniile nu o sa-si scoata bani din publicitate pentru ca nu o sa aiba audienta
  • Stefan Stefan
    Pe bune acum, vi se pare asa mult? Fratilor, am auzit ca astia din Anglia platesc pentru Premiere League zeci de lire, adica milioane. Si noi ne zgarcim la cativa lei?
  • gaby gaby
    Sa platesti 1-2 euro pe luna pentru un canal de sport cu continut diversificat, treaca-mearga, insa Look tv, in afara meciurilor foarte slabe din liga 1, transmite..........absolut nimic. Circul asta seamana izbitor cu panarama media de acum 10 ani, marca Telesport & Astral Telecom, aceasta din urma fiind cumparata la scurt timp de Upc.
  • geo geo
    Stelian, ca tine sunt multi-multi altii care, daca doreau sa vada Liga 1 va transferati la Digi, de multa vreme...Partea nasoala este ca ptr transmiterea a 3 sezoane de Liga 1 maltezii trebuie sa plateasca Ligii peste 100 milioane de euro...deci peste 30 milioane de euro pe sezon...pe care de unde ii ia...de la cei care vor transmite cele 2 posturi Look din luna iulie...adica de la UPC...care are acum peste un milion si ceva de abonati...care vor trebui sa plateasca aceste costuri - ca doar nu vor face pachete speciale de care vor fi interesati doar citeva zeci de mii de abonati...cu alte cuvinte, daca UPCul nu isi mareste semnificativ nr de abonati - ma cam indoiesc - fiecare abonat al UPC va plati in plus, de dragul Look tv - aproape 30 euro pe an...va convine?
  • stelian stelian
    sunt abonat UPC de peste 15 ani. N-am vazut liga 1 de ani de zile, incat m-am dezobisnuit de ea, acum vad cu surprindere ca o vor difuza ei si nu concurenta (RDS).
  • Ajax Ajax
    În sfârşit, un motiv bun să nu mă mai uit la caricaturile de meciuri din Liga 1! Înainte mai dădeam pe Digi din plictiseală şi rămâneam pe meciuri, ca să mă enervez... Acum nu mai am cum şi de ce
  • Zebra Zebra
    Sper sa fie in pachet separat, ca altfel e de rau daca vor scumpi din nou, abonamentul. De altfel, nici nu ar fi normal. In Europa si Statele Unite, exista pachete serparate care pot fi accesate in functie de interesul fiecaruia.

Trimite un comentariu

sus