Skip to main content

Numărul din iunie al revistei Playboy din Brazilia, interzis pe piaţă din cauza lui Neymar

 
Neymar
Neymar

NeymarEdiţia de iunie a revistei Playboy din Brazilia ar putea dispărea de la chioşcurile de ziare din cauza lui Neymar care i-a acuzat de minciună pe editorii publicaţiei, scrie stuff.co.nz.

Publicitate

Coperta ultimului număr al revistei Playboy din Brazilia înfăţişează un model care pozează senzual într-un costum de baie. Titlul numărului din iunie este: "Patricia Jordane, bruneta care l-a fermecat pe Neymar".

Agenţii fotbalistului Neymar au dat în judecată publisherul cerând ca revista să fie retrasă de la chioşcurile de ziare din toată ţara. Judecătorul Curţii din Sao Paulo le-au dat câştig de cauză reprezentanţilor lui Neymar.

Judecătorul a luat această decizie pentru publicarea 'unei minciuni privind viaţa personală' a jucătorului.

Judecătorul Andreia Galgardo Palma a decis că revista nu mai poate fi vândută şi a ordonat publisherului să retragă toate exemplarele nevândute de la chioşcurile de ziare.

Judecătorul a mai spus că editorul va fi amendat cu circa 4.500 de dolari pe zi de întârzire în aplicarea deciziei sale.

Decizia poate fi atacată cu apel, dar publisherul Grupo Abril nu a spus dacă va face acest lucru.

Sergio Xavier, editorul ediţiei braziliene a revistei Playboy, a spus într-un mail că revista nu a primit nicio înştiinţare oficială de la o autoritate legală că trebuie să retragă publicaţia pe iunie şi că "deocamdată revista rămână disponibilă în întreaga ţară".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    daca nu-i insurat si nu cred ca e, ca-i foarte tanar, atunci nu-i chiar atat de grav ce au facut aia de la Playboy, insa de era insurat, ar fi fost urat.

Trimite un comentariu

sus