Skip to main content

Parlamentul votează săptămâna viitoare Consiliul de Administraţie al SRR şi preşedintele SRTv

 
deputati parlament
deputati parlament

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Plenul Camerei Deputaţilor şi cel al Senatului se vor reuni, marţea viitoare, de la ora 16.00, pentru a numi preşedintele SRTv şi un nou Consiliu de Administraţie al SRR, a precizat, vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului, relatează Mediafax.

Comisiile de specialitate se vor reuni în aceeaşi zi, la ora 10.00, pentru a analiza propunerile făcute de grupurile parlamentare, a spus, astăzi, Dumitrescu.

"Birourile Permanente au luat în discuţie situaţia de la SRR, unde trebuie să înlocuim Consiliul de Administraţie fiindcă a ajuns la sfârşit de mandat, numirea preşedintelui SRTv pentru că domnia-sa nu a putut să treacă prin plen, după ce a fost aprobat Consiliul de Administraţie. La Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară şi, de asemenea, numirea Consiliului de administraţie al BNR, precum şi numirea a şase consilieri ai Curţii de Conturi, care prin rotaţie trebuie să fie schimbaţi. S-a luat decizia ca grupurile parlamentare să facă propuneri, marţi la ora 10.00 să se reunească Comisiilor şi marţi, de la 16.00, să fie şedinţa comună pentru aceste numiri", a spus Dumitrescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că în luna iunie Parlamentul va vota noul Consiliu de Administraţie al Radioului public, preşedintele - director general al TVR şi o treime din membrii conducerii Curţii de Conturi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus