Skip to main content

VIDEO. Pregătiri pentru Liga I: pe UPC, Look TV se mută pe butonul 9 . UPC, prima pagină din GSP

 

look tv liga I, fotbal

Publicitate

Look TV, postul care deţine drepturile de difuzare pentru LIga I şi UPC, reţeaua care va prelua canalul, se pregătesc pentru campionatul intern care începe în luna iulie.

Pe reţeaua UPC Digital, Look TV a fost mutat mult mai sus, în primele poziţii pe telecomandă: pe butonul 9.

La rândul ei, reţeaua UPC promovează puternic noul campionat pe care îl va difuza, prin Look TV. Astăzi, UPC a cumpărat prima pagină a cotidianului sportiv Gazeta Sporturilor, într-o reclamă cu mesajul: Liga I se vede la UPC! Nu rata următorii cinci ani de fotbal.

Tot astăzi, UPC publică un advertorial şi în tabloidul Libertatea, în care transmite acelaşi mesaj: "UPC înscrie golul decisiv în meciul pentru drepturile de fotbal" este titlul articolului din Libertatea.

Clipul de promovare făcut de Look TV pentru Liga I:




Reamintim că posturile Look TV şi Transilvania Live au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înţelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, după cum paginademedia.ro a scris AICI

În plus, la începutul acestei luni, UPC a anunţat că a încheiat un contract, pe următorii cinci ani, pentru retransmisia posturilor care vor difuza meciurile din Liga I (detalii AICI).

UPC Liga 2

UPC Liga 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    bai fratilor cum fac sa vad liga 1 pe internet??? cum caut sa gasesc UPS ???? K aici in zona la mn nu se poate instala upc .... va rog mult dak stie cineva sa ma ah=jute k un rasp va multumesc !!!!
  • Leonte Leonte
    Mosule, acum ai vazut tu ca suntem un popor de comentatori si mai nou, spectatori ? :)))))
    Cel putin la fotbal, asta suntem. Macar acum sa ne bucuram de privilegiul asta de la UPC, daca performanta internationala nu suntem in stare sa facem
  • Dan Dan
    Imi place ca tot poporul comenteaza ca nu sunt comentatori, ca nu e imagine, sunet ca bla bla bla... fratilor cand o sa fie un derby adevarat Steaua-Dinamo nu cred ca mai tine careva cont de chestiile astea superficiale. De mici copii crestem cu astea. Eu nu am tinut cont cativa ani ca mergeam pe unde apucam sa vad meciurile, acuma stau linistit ca sunt deja client la astia de la UPC
  • Paul Paul
    Chief, la suma preconizata, calculul ar fi simplu: 2E/luna (adica aproximativ 10 lei). Pentru un microbist nu e o suma. Inseamna 2 beri :). Asteptam stiri mai lamuritoare privind trecerea (sau nu) a celor doua posturi in pachet premium (gen HBO, Filmbox, Pannonia, etc...)
  • Gigel Gigel
    Pai de ce crezi ca nu au mai cumparat digi si dolce pachetele? Din lipsa de fonduri, din frica de a mai face investitii. Ei sunt invatati doar sa castige de pe urma clientilor si sa nu le ofere nimic nou in schimb
  • padi padi
    UPC poate doar sa preia transmisia meciurilor. Intrebarea este:sunt pregatiti cei de la Look si Transilvania cu aparatura,reporteri,comentatori,etc sa transmita!!!!
  • Minos Minos
    Pana acum RDS si Romtelecom-ul nu si-a anuntat intentia de a prelua si transmite Look TV. Cel mai probabil vor fi transmise doar de UPC.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Look TV a fost mutat pe 9 acum un an si ceva,la jumatate de an de la disparitia OTV-ului.
  • geo geo
    Nu am scris nimic de nicio exclusivitate...doar cei de la UPC lasa impresia ca au acaparat Liga 1 ptr urmatoarele 5 sezoane...ceea ce nu cred ca este real. Nu cred ca cei de la UPC vor fi asa de darnici incit sa suporte din propriul buzunar cheltuieli suplimentare de 27,7 mil euro pe sezon de Liga 1...toti abonatii UPC vor fi pusi sa plateasca...aproximativ 20 de euro pe an...
  • radu radu
    Ce m-as bucura sa iasa,de la 1iulie din grila Dolce, a look .k.at.tv,si Transilvania tv,fiindca ele nu ma reprezinta si nici nu ma intereseaza ce face Boc cu oul spart in cap de taticu,nu sunt din Ardeal,aceasta zona nu ma intereseaza ,din niciun punct de vedere,nici nu vreau sa o vizitez si nu-mi place aroganta si nesimtirea ardelenilor;parca va credeti pe Himalaya,fara masca de oxigen,dar,si dezastrul e aproape;asa ca ma cam doare undeva de Liga 1;uitati-va ,voi ,ardelenilor,ca vine marea echipa din Chiajna,sau Craiolguta.Asa ca,fara voi,la tv,e mult mai bine;sa vina 1 iulie!
  • lara lara
    Vorbiti prostii, pe UPC digital LookTV e pe pozitia 9 de vreo doi ani, nimeni nu a mutat nimic.In ceea ce priveste profesionalismul celor de la Look, va fi foarte vesel cind se va convinge o tara intreaga...Inainte de a fi exclusi, la cerere, din grila de masurare a audientelor, erau pe pozitia 55.
  • mandravela mandravela
    trebuie sa fii mare maestru in comunicare publica ca sa faci campanie pe anuntul asta in timpul Campionatului Mondial de Fotbal :-)
  • Adi Adi
    Omule bati campii! Cine si unde se vorbeste despre EXCLUSIVITATE?? Nicaieri!
  • geo geo
    Deocamdata nu exista certitudinea exclusivitatii transmiterii de catre UPC a canalelor care vor difuza Liga 1...daca valoarea intelegerii cu maltezii nu este de 27,5 milioane euro pe sezon inseamna ca nu este exclusivitate si, ca urmare, vom vedea Liga 1 si in alta parte...Look TV va iesi din grila Digi si Dolce din luna iulie daca cele 2 companii nu vor cadea la intelegere cu malteziii...ptr ca postul este al maltezilor si va fi retransmis de UPC...deci daca apare vreun doritor care doreste sa bata palma cu maltezii , UPC nu are drept de veto...
  • dănuţu dănuţu
    la gunoi cu liga 1 a voastră! n-am echipă nu mă interesează!

Trimite un comentariu

sus