Skip to main content

Prima TV lansează o nouă emisiune de comedie - Neam legat

 
Neam legat
Neam legat

Neam legatPrima TV lansează pe 7 iulie un nou show de divertisment, care îi are ca protagonişti pe Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea. Emisiunea se numeşte "Neam legat" şi va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 21:00.

Publicitate

Din echipa mai fac parte şi Stefan Pavel, Vicki Raileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto şi Laura Balan.

“Neam legat aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plină de diversitate. Noul show va avea o structură specială. În cele 30 de minute oamenii de acasă vor putea urmari mai multe mini serii (de genul telenovela, de groaza, SF etc.), printre care vom strecura şi nişte scheciuri independente ca gen”, spune Micutzu.

Nucleul showului îl constituie cinci mini-seriale: "Ardelean şi Neliniştit", "Poliţia plajei" , "StarBreak 1310", "Codul lui DelaVrancea" şi "Trei frati bogaţi" .

Ardelean si Nelinistit spune povestea unui om de afaceri stresat din cauza business-ului pe care trebuie sa il gestioneze. Politia plajei este un mini-serial politist a carui actiune are loc intr-o sectie de politie locala in care s-au aciuat cei mai nebuni voluntari.

Actiunea StarBreak 1310 are loc intr-un viitor indepartat, in anul 3014, dupa ce planeta Pamant a fost distrusa si fiecare tara s-a refugiat pe o nava construita din fondurile pe care le detinea.

Codul lui DelaVrancea este un serial horror care ii are ca protagonisti pe elevii, dirigintele si omul de serviciu din liceul Barbu Delavrancea, din Soveja.

In Trei frati bogati este vorba despre trei baieti care au pe mana o mostenire uriasa, pe care o cheltuiesc impreuna in moduri total ridicole.

In plus, fiecare episod va contine si scheciuri pe diverse teme de actualitate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    ma deranjeaza denumirea, la fel cum mi s-a parut iritant si Neam trezit.
  • mile mile
    suna bine , sa inceapa

Trimite un comentariu

sus