Skip to main content

UPDATE. Redactorii Academia Caţavencu, ameninţaţi cu poliţia. Administratorul Adrian Rus spune că revista îşi va continua apariţia

 
academia catavencu site
academia catavencu site

academia catavencu site

Publicitate

UPDATE 14.34. Cu câteva minute în urmă, jurnaliştii de la Academia Caţavencu au anunţat că telefoanele de serviciu le-au fost închise de către conducerea trustului de presă.

UPDATE 16.00. Administratorul Adrian Rus a transmis HotNews.ro joi dupa-amiaza, prin SMS: "Academia Caţavencu isi continua aparitia atit in print, cat si online. Citiva redactori au ales sa plece din cauza intirzierilor salariale. Nu am altceva de spus. Multumesc de intelegere." Intrebat, suplimentar, daca numarul din 23 iunie va aparea, el a raspuns: "Da".

Într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, redacţia Academiei Caţavencu anunţă că jurnaliştii au fost ameninţaţi cu poliţia de către Adrian Rus, administratorul companiei.

Redăm în continuare mesajul redacţiei:

„Administratorul trustului de presă, domnul Adrian Rus, l-a contactat telefonic pe redactorul-şef, Dan Mazilu, ca să-i transmită că "o să sufere foarte mult pentru ceea ce a făcut", că întrerupe imediat telefoanele de serviciu, pentru a nu putea discuta cu presa şi că mâine la prânz, redactorii Academia Caţavencu se vor trezi cu poliţia la uşă pentru a li se ridica laptop-urile şi telefoanele mobile. Toate acestea în condiţiile în care redactorii sunt în mod legal încă angajaţi ai revistei.”

Reamintim că mai mulţi redactori Academia Caţavencu au decis să-şi suspende activitatea pentru că nu şi-au mai primit salariile de trei luni (detalii AICI).

“Redacţia Academiei Caţavencu nu este dispusă să scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului şi cu supervizarea femeii de serviciu”, spune redacţia într-o poziţie trimisă Paginademedia.ro, pe care o redăm intgral în continuare.

Mesajul citează şi un mail al directorului general Adrian Rus, în care acesta răspunde la întrebările legate de întârzierile salariale: “CINE POATE CREDITA ACEASTA ACTIVITATE SI SI-O ASUMA, SA RAMINA! CINE NU, SA PLECE INSTANT! (…) ESTE ULTIMA OARA CIND MAI SPUN ACEST LUCRU! URMATOAREA DATA CIND IMI ADUCI ACEST LUCRU IN DISCUTIE (…), VA ASIGUR CA PLECATI!”

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus