Skip to main content

Simona Halep o întâlneşte mâine pe Zarina Diyas la Wimbledon

 
Turneul de Tenis de la Wimbledon
Turneul de Tenis de la Wimbledon

Turneul de Tenis de la WimbledonACTUALIZARE. Partida dintre Simona Halep şi Zarina Diyas din optimile de finala de la Wimbledon începe la ora 13.30.

Publicitate

Simona Halep are astăzi a doua zi de pauză consecutivă la Wimbledon şi revine în competiţie, mâine după-amiază, cand o întâlneşte pe Zarina Diyas din Kazahstan într-un meci din faza optimilor de finală. Ora exactă a competiţiei va fi aflată în această seară.

Cele doua s-au mai întâlnit în turul 3 la Australian Open din acest an şi Halep s-a impus fără probleme în două seturi.

Halep a ajuns pentru prima dată în optimi de finală la Wimbledon dupa ce le-a învins pe Teliana Pereira (6-2, 6-2), apoi în turul doi pe Lesia Tsurenko (6-3, 4-6, 6-4), pentru ca în turul trei să o depăşeasca pe Belinda Bencic (6-4, 6-1).

Tot marţi va juca şi Horia Tecău, alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, în turul doi, împotriva cuplului Feliciano Lopez/Jurgen Melzer (Spania/Austria). Tecău şi Rojer sunt cap de serie numărul 11 în această probă.

Horia Tecău va juca şi partida turul doi la dublu mixt, alături de sportiva indiană Sania Mirza, împotriva perechii Mate Pavici/Bojana Jovanovski (Croaţia/Serbia). Acest meci a început luni şi a fost suspendat din cauza ploii la scorul de 4-3 pentru Tecău şi Mirza, care sunt favoriţii numărul 6 în această probă.

Tot marţi, va evolua în turul doi la dublu mixt Florin Mergea, alături de sportiva ucraineană Elina Svitolina. Cei doi vor întâlni cuplul Jean-Julien Rojer/Anna-Lena Groenefeld (Olanda/Germania), cap de serie numărul 8, într-un meci programat iniţial luni.

La juniori, marţi vor concura în primul tur Ioana Loredana Roşca, Elena Gabriela Ruse şi Bogdan Ionuţ Apostol.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus