Skip to main content

TVR a întrerupt colaborarea cu Liviu Mihaiu. Realizatorul TV: "m-apuc de expediţii în Delta Dunării"

 
Liviu Mihaiu_6022
Liviu Mihaiu_6022

Liviu Mihaiu_6022Realizatorul TV Liviu Mihaiu a scris recent într-o postare pe FacebookTeleviziunea Română a întrerupt colaborarea cu el.

Publicitate

"Practic sunt jobless dupa ce TVReul a intrerupt colaboraea dintre noi...", a scris Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Ultima ediţie a emisiunii sale, "Între bine şi rău", a fost difuzată de TVR 1 pe 26 mai. Emisiunea lui Mihaiu era difuzată săptămânal, în fiecare marţi, de la ora 21.10.

Liviu Mihaiu mai spune că după ce a rămas fără loc de muncă se va apuca de expediţii în Delta Dunării "în care voi plimba zece oameni prin "Delta aceea" la care nu ajungi cu vaporul".

Realizatorul TV anunţă că "săptămâna viitoare încep înscrierile pentru prima expediţie".

Liviu Mihaiu, pe pagina sa de Facebook:

"Practic sunt jobless dupa ce TVReul a intrerupt colaboraea dintre noi.....("Intre Bine si Rau"- ultima si cea mai dura editie Banci versus Clienti: http://www.tvrplus.ro/editie-intre-bine-si-rau-224433 ) asa ca am doua solutii: ori ma prezint cu cv.ul la servicii sa ma faca si pe mine capitan si-ajung si eu mare in viata ori m-apuc de "Expeditii in Delta Dunarii cu Guvernatorul Mihaiu"(site.ul cel mai de curand posibil) in care voi plimba zece oameni prin "Delta aceea" la care nu ajungi cu vaporul ...Saptamana viitoare incep inscrierile pentru prima expeditie! Ce ziceti de noul meu "serviciu public"!!!!??"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tbanu Tbanu
    as zice ca in Delta sa ia pe acele barcute eco pe langa vestele de salvare sa aiba si mult wiskey.:)
  • ion ion
    Liviu Mihaiu tocmai ii spunea in direct lui Dobrovolski, la emisiunea acestuia, ca vinovat pt. ca Radio Guerrilla nu are licente este.. (ati ghicit).. tocmai Basescu! :))))))))))))))))
    .
    Ei..Liviule.. ce limba moale in dosul lui Ponta... :)) Hai pariu ca in 2 saptamani Liviu Mihaiu si Dobrovolski inaugureaza noul Radio Pesedeu (fost guerrilla) :) USELEU traieste! :)
    .
  • nadia nitov nadia nitov
    mai, cum mai raman astia fara loc de munca desi n-au fost angajati niciodata! fara loc de munca ramane ala care a dat concurs si si-a castigat cinstit locul de munca! nu aia care fiind amici cu diversi si trecatori presedinti de tvr apuca si ei un ciolan de ros!
  • pantera roz pantera roz
    Saracutul, hai sa-l victizam! Nu mai ia el mocacino, 9 000 de Euroi! Cum e, sa nu faci nimic si sa iei o caruta de bani. Saracul, sa se arunce in Delta de suparare!
  • ion ion
    Probabil ca o sa primeasca licentele pt. radio, si acolo o sa strige pana la alegeri, de manuta cu Dobro, "jos Basescu" drept multumire pesedeului pt. licente :)
  • livia pila livia pila
    Afara cu toti cei adusi de catastrofa absoluta fara cusur in nepricepere si slugarnicie cu numele de Tanase Stelian. Cu Nistorescu, cu Dinescu, cu toiagul batrinetilor tanasiste Miruna Munteanu, cu Apostol, cu Iaru. Afara cu TANASE!!!!!
  • geo geo
    La ce audiente modeste avea acea emisiune...era normal sa nu il prinda paltonul pe LMihaiu la TVR...
  • ion ion
    Lingaul lui Ponta si al USELEului? Impreuna cu Dobrovolski au adus destule osanale lui Ponta, astfel ca dupa ce si-au facut datoria din bani publici, o sa primeasca probabil si licentele pt. Radio PESEDEU (fost guerrilla). Nu trebuie sa modifice mult la logo, doar sa schimbe din roz in rosu, ca in rest.. se potriveste cu Ponta si Mazare care sunt mari promotori a lui Che Geuvara :)) Dobrovolski si Mihaiu ... mandri ca este romani.. sustinatori ai "celui mai cinstit guvern" si viitoare trompete ale Radio PESEDEU!

Trimite un comentariu

sus