Skip to main content

Victor Ponta: Adrian Sârbu mi-a propus să mă facă preşedinte. Adrian Sârbu: „Pură fantezie. (...) confundă media cu Disneyland-ul propagandei”

 
adrian sarbu (6)
adrian sarbu (6)

adrian sarbu (4)

Adrian Sârbu reacţionează după ce Victor Ponta a afirmat, într-un interviu la România TV, că ar fi avut o întâlnire cu Adrian Sârbu, în care omul de afaceri i-a propus lui Ponta să-l facă preşedinte.

Adrian Sârbu a precizat că s-a întâlnit de mai multe ori cu Victor Ponta, dar că afirmaţia premierului din interviul de la România TV în legătură cu o discuţie pe care au avut-o este “pură fantezie”, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, într-un interviu difuzat de postul de televiziune România TV din biroul său de la Palatul Victoria, că are “o mică neînţelegere deja de lungă durată” cu Adrian Sârbu, pornind de la o discuţie avută cu acesta. „Dânsul mi-a zis că el i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă vreau să mă facă şi pe mine. Şi i-am spus că nu, mulţumesc, aş prefera să-şi plătească taxele. Şi de atunci suntem în relaţii foarte reci”, a spus Ponta.

Adrian Sârbu: „M-am întâlnit de multe ori cu domnul Ponta, şi nu la cererea mea. Afirmaţia făcută în interviul servit de România TV este o pură fantezie personală. Cariera politică a domniei sale nu a fost şi nu este obiectul activităţilor mele. Nu am neînţelegeri şi nimic de tranzacţionat cu Victor Ponta şi nici cu camarila sa, deranjaţi până la obsesie de existenţa Gândul şi Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul şi nici ultimul politician român care, odată ajuns la putere, confundă media cu Disneyland-ul propagandei.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Ce subtila comparatia cu Mickey Mouse
  • ANDREI ANDREI
    Cred ca lui Ponta ii comanda aia de la Romania TV ce baliverne sa mai zica.
  • mirceA mirceA
    In campania electorala din 2004, la prezidentiale, Dana Nastase era invitata cel putin o data pe saptamana la Teo, ca sa-si laude sotul.
    Pe asta nu a reusit sa-l faca presedinte Sarbu !

Trimite un comentariu

sus