Skip to main content

VIDEO - SpotON. Nasturi zburători, într-un spot la pastile împotriva balonării

 
nature
nature

Publicitate

nature

Vodafone spune într-un stil amuzant povestea M-Pesa, serviciul de trimis bani cu ajutorul telefonului mobil. Compania de salubrizare Romprest se promovează, într-un spot animat, de un minut, iar Caroli are o nouă campanie de imagine în care prezintă cum sunt produse mezelurile. Spotul pentru medicamentul Kebene, împotriva balonării, nu este cu oameni, ci cu nasturi zburători.

Paginademedia.ro prezintă în continuare, în rubrica SpotON, cele mai noi spoturi apărute la TV în ultimele zile. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Romprest, companie de salubrizare, a lansat un nou spot TV ce a început să ruleze de luni la Antena 3. Reclama este o animaţie în care apar o fetiţă şi o margaretă.
  • Vodafone spune o nouă poveste din campania Românii au iniţiativă. Este vorba de M-Pesa, serviciul prin care se pot trimite sume de bani cu ajutorul telefonului mobil. Iar în centrul poveştii este Mihaela, pasionată de box, care primeşte de la „ai ei”, bani „de-o bluziţă, de-o bentiţă, de-o săndăluţă”.
  • Bărbaţii din spotul Albacher se ţin de glume şmechereşti. „Pariu pe-o bere, că fac un cerc aici, în pantă, torn berea asta înăuntru şi nu iese berea din cerc?”.
  • Compania de mezeluri Caroli lansează o campanie de imagine în care prezintă cum sunt produse mezelurile sale.
  • Un medicament împotriva balonării, cu un spot inventiv. Personajele principale ale campaniei nu sunt oamenii, ci...naturi care zboară de nebun. În finalul spotului aflăm şi motivul pentru care nasturii sar peste tot...balonarea.

În continuare, spoturile obţinute cu sprijinul AlfaCont:

Romprest:

Vodafone:

Albacher

Caroli

Kebene

Leroy Merlin

Lidl România

Mărgăritar, zahăr gelifiant

Neumarkt

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus