Skip to main content

Vocea României are o nouă echipă de producţie: un om de la Vocea din Cehia şi o producătoare de la Endemol Germania

 
Vocea Romaniei logo
Vocea Romaniei logo

Vocea Romaniei logoVocea României va avea o nouă echipă de producţie, venită de peste hotare, care va fi formată din Peter Majesky şi Melanie Triebel, producători cu peste 15 ani de experienţă în Germania, Cehia şi Slovacia.

Publicitate

Echipa de producţie din România îi va susţine pe cei doi specialişti. Postul anunţă că formatul Vocea României va trece prin schimbări la nivelul decorului.

Peter Majesky activează ca regizor de peste 20 de ani, iar în ultimii cinci ani a lucrat ca producător pentru multe show-uri din Cehia şi Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus producţia The Voice timp de două sezoane şi a produs ediţii locale ale unor emisiuni de top precum Big brother, Pop Idol sau Are you smarter than a fifth grader?.

Mai mult, noul producător de la PRO TV s-a ocupat şi de competiţii precum Miss Slovacia, timp de patru ediţii, Miss Cehia, pentru două ediţii, Slovak Music Awards (trei ediţii), Czech Music Awards (trei ediţii) şi Farmer wants a wife.

Melanie Triebel lucrează în domeniu de 16 ani şi a început aventura în televiziune în 2008, în cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici, Melanie a lucrat pentru show-uri ca Who wants to be a millionaire (RTL), Fear Factor (RTL), Surprise Surprise (ZDF), Deal or no Deal (SAT.1) sau Marry me (SAT.1).

Între 2007 şi 2008, a fost producătorul seriei Guinness World Records de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD şi WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Schimbari de grafica si de décor la Vocea Romaniei https://www.facebook.com/photo.php?v=903710342988580

Trimite un comentariu

sus