Skip to main content

22 Iulie. Dedeman încheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep

 
Simona-Halep-ziua veche
Simona-Halep-ziua veche

Simona-Halep-ziua vecheSPONSORIZARE. Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, companie care anul trecut a depasit pragul de 600 de milioane de euro, a incheiat un parteneriat cu jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA si momentan cea mai bine clasata romanca a tuturor timpurilor, scrie Wall-Street.ro.

Dedeman s-a implicat in sustinerea fotbalului romanesc participand la sponsorizarea echipelor de forbal Politehnica Iasi si Ceahlaul Piatra-Neamt, dar si in amenajarea unor spatii pentru activitati sportive.

Incepand din data de 26 octombrie 2011, Dedeman este sponsor principal al echipei olimpice a Romaniei.


Dedeman incheie un contract de sponsorizare cu Simona Halep


ACHIZIŢIE. Compania Forbes Media LLC, care editează revista Forbes, a vândut un pachet majoritar de acţiuni unui grup de investitori internaţionali, cu sediul în Hong Kong, scrie Mediafax.
După 97 de ani în care Forbes Media a fost deţinută de familia Forbes, compania a anunţat că a vândut un pachet majoritar de acţiuni companiei Integrated Whale Media Investments, un grup de investitori internaţionali cu sediul în Hong Kong, informează bbc.com.
Familia Forbes a anunţat că va continua să deţină un pachet "semnificativ" de acţiuni la Forbes Media.


REPORTAJ. Peisajele spectaculoase, flora, fauna, dar şi frumuseţea vulnerabilă a ecosistemului din Delta Dunării sunt descrise pe larg într-un reportaj publicat recent în cotidianul american The New York Times, scrie Mediafax.
Reporterul american Elizabeth Zach, care are origini maghiare şi a vizitat pentru prima dată România în 1999, a revenit în ţara noastră în vara anului trecut, după ce a aflat că un investitor indian a construit un complex turistic în Delta Dunării. Dorind să includă Delta Dunării în circuitul turistic mondial, omul de afaceri Diwaker Singh a inaugurat în 2005 complexul Delta Nature Resort, care include peste 30 de bungalow-uri, la vest de Tulcea. Între timp, complexul are un nou proprietar.
Frumuseţea Deltei Dunării, descrisă într-un reportaj publicat în The New York Times

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus