Skip to main content

Băsescu: Acuz CNA că a devenit un instrument de protejare a abuzului unor trusturi de presă

 
Traian Basescu
Traian Basescu

Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net

Publicitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că acuză Consiliul Naţional al Audiovizualului că a devenit un instrument de protejare a unor abuzuri ale unor trusturi de presă, precizând că, în acest moment, este o instituţie care nu funcţionează, scrie Mediafax.

"Nu fac o vinovăţie unui ziar sau unei televiziuni, politica editorială este liberă şi este unul din elementele statului de drept, dar când se transformă în propagandă împotriva statului de drept, CNA are obligaţia să reacţioneze, iar în momentul de faţă, este o instituţie care nu funcţionează", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a menţionat că "avem două probleme instituţionale, şi anume funcţionarea Avocatului Poporului şi funcţionarea CNA". El a adăugat că "aceste două instituţii, extrem de importante în alinierea statului de drept la valorile democraţiei, trebuie urgent aduse, de cei care au în mână posibilitatea de a corecta cele două instituţii, la funcţionarea normală, specifică unui stat de drept".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    Base sa se acuze singur nesimtitul care crede ca el cu creatura aia de Boc au facut un bine Romaniei.Imi este rusine cu asemenea fiinta mizera.
  • tbancu tbancu
    lol... E clar ca directia actuala a CNA-ului nu e normala, dar Base e ultimul om care sa reclame asta, ptr ca aceasta institutie cand era condusa de floricica Narcisa deasemene o directie anormala de functionare. CNA-ul ar trebui desfiintat, nu reglementeaza nimic defapt. Zona ei de functionare poate fi acoperita de alte insititutii. Trebuie doar sa ne uitam la majoritatea tarilor europene, tari ce nu au institutie similara cu cea a CNA-ului
  • Cipi Cipi
    Pai cine esti tu ba sa te pronunti asupra CNA-ului? Esti cumva ala care a transformat CNA-ul in cea mai jalnica institutie aservita? Te oftici ca acum au venit ailalti si au facut fix ce faci tu? Pai sigur ca da! Pregateste-te pentru viitor, doar ai deschis cutia Pandorei, istetule! Sa te vad cand n-oi mai fi la butoane ce-o sa mai tragi de pe urma "structurlor independente".
  • dan dan
    Practic ce nu controleaza base nu e bun :) in ceea ce priveste CNA nu am avut niciodata o parere buna iar referitor la avocatul poporului azi l-am vazut pe base la o sezatoare a PMP cu fostul avocat al poporului langa el (asta nu ar fi o problema) ca spunea ca printre altele e o problema ca actualul avocatul poporului ( Ciorbea) nu reactioneazab la numarul mare de OG... cata ipocrizie sa spui asta cu fostul avocat al poporului langa tine cand nr de OG date de Boc a fost mult, mult mai mare decat al lui Ponta si evident fostul avocat nici el nu reactiona la nr lor. NU MA IMBAT CU APA RECE CA PONTA SAU VOICULESCU SUNT SFINTI dar sa te mai uiti in gura lui base inseamna ca esti ori prost ori masochist.
    PS pt cine nu stie Ciorbea e numit de putin timp in functie
  • geo geo
    CNAul este nefunctional la aceasta ora, cica de peste 2 saptamini nu s-au mai intrunit in nicio sedinta...ceea ce denota criza profunda...

Trimite un comentariu

sus