Skip to main content

Canalele Disney Junior şi Look Plus, introduse automat în grilă. Abonamentul, majorat cu 3 lei, fără posibilitatea de renunţare. Scrisorile UPC trimise către abonaţi.

 
109864_01
109864_01

109864_01

Publicitate

Înainte de pachetul extra fotbal, UPC a mai introdus în grilă două posturi TV – Disney Junior şi Look Plus şi a majorat abonamentul, fără ca abonaţii să poată opta dacă doresc sau nu cele două canale.

Potrivit mesajului trimis abonaţilor UPC, pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare, din luna iulie sunt introduse în grilă “două noi canale premium – Disney Junior şi Look PLUS”. “Începând cu 1 august, abonamentul tău se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus)”, spune mesajul UPC.

Introducerea canalelor şi majorarea preţului nu sunt opţionale. Mesajul nu precizează dacă clienţii pot opta sau nu pentru posturile respective şi pentru creşterea de preţ.

În schimb, precizează că, dacă nu sunt de acord, “ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori”

Mesajul trimis clienţilor UPC, în urmă cu câteva zile

Pentru tine - noi canale premium

Draga…

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie.

Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.

Multumim
Echipa UPC

In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea pretului abonamentului, ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie sa te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.

Mesajul legat de pachetul opţional de fotbal: o lună gratis, după care trebuie să anunţi că nu mai vrei

Ulterior mesajului legat de creşterea automată a abonamentului, fără drept de opţiune, clienţii UPC au primit un alt mail, despre pachetul de fotbal.

Paginademedia.ro publică în continuare mesajul trimiţi clienţi în legătură cu pachetul de fotbal.

Toţi abonaţii UPC primesc automat pachetul de fotbal, pentru o lună gratuit. După o lună, abonaţii sunt cei care trebuie să anunţe dacă mai vor pachetul sau nu, pentru că acesta costă 10 lei. Dacă nu anunţă, vor plăti automat 10 lei în plus, pe lângă abonamentul lor. Detalii, pe Paginademedia, AICI.

Adaugare optiune Extra Fotbal
Draga …

Suntem fericiti sa te anuntam ca in urmatorii 5 ani la UPC vei trai spectacolul meciurilor din Liga 1.

• Cu pachetul tau actual de televiziune poti urmari o mare parte din meciuri pe Look PLUS

• Acum, cu noua optiune suplimentara Extra Fotbal iti oferim acces la inca 3 canale:

o Look TV
o Look TV HD
o Look PLUS HD

Astfel, cu aceasta optiune, vei putea sa te bucuri de toate meciurile din Liga 1 si la calitate HD.

Noua optiune Extra Fotbal a fost adaugata abonamentului tau.
In luna iulie iti oferim gratuit optiunea, urmand ca din 1 august aceasta sa fie tarifata cu 10 lei/luna (TVA inclus)

Daca doresti sa o dezactivezi, o poti face foarte usor, alegand una din urmatoarele metode:

- Trimite un sms cu codul tau de client la numarul 1719 (numar cu tarif normal)
- Suna la 0800 080 872 (numar gratuit din orice retea)
- Acceseaza pagina extra.upc.ro

La UPC vei avea parte intotdeauna de servicii si continut de cea mai buna calitate.

Multumim
Echipa UPC

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sparky Sparky
    Abonatii au fost informati cu ceva vreme in urma despre aceste miscari prin sms-uri, scrisori, email-uri pe conturile personale. Deci nu cred ca se poate spune de o lipsa de informare in randul clientilor
  • Patrick Patrick
    Cred ca poti scapa foarte usor de acest stres al majorarii printr-un sms sau un telefon la ei. Nu e nimic obligatoriu, nu inseamna ca daca renunti la extraoptiune nu o sa mai ai tv sau net de la ei. Renunti doar la programele cu fotbal din Liga 1 si gata. Vor fi putini care vor face treaba asta, dar vor fi...
  • Patrick Patrick
    Nu sunt in masura sa spun, dar macar imi pot da cu parerea: asta cu taxa de stalp e directiva guvernamentala daca nu ma insel, deci nu cred ca va avea de ales vreunul din operatori
  • Nicu Nicu
    Stimati abonati UPC,
    Hai sa ne mobilizam, sa refuzam toti marirea abonamentului TV cu 3 lei incepand cu 1 august. Mai sunt si alte firme TV pe lumea asta, chiar daca toate practica aceleasi magarii fata de clienti !
    Refuzati marirea taxei de abonament si treceti la oricare alta firma.
    Rusine UPC !
  • banatan de pusta banatan de pusta
    interesanta strategie de a nu pierde banii investiti in liga 1.... UPC a luat in calcul per abonat un venit suplimentar intre 3... pina la 13 (10+3) roni deci un venit minim ce ar amortiza cheltuiala facuta
  • adela adela
    viteza la net e chiar ok. N-am ce reprosuri sa fac din punctul asta de vedere. Platesc vreo 70 lei pe luna pentru abonamentul la tv (3 tv-uri), net +telefon. O sa merg pe la ei sa vad care-i faza cu liga asta lui peste, ca sincer, n-am nevoie de ea.
  • adela adela
    pai nu platesc 10 lei pentru meciurile din liga 1, putem renunta la ele. Oricum m-am dezobisnuit de liga 1 ca de 5 ani nu o mai vad. Sunt la Upc din 1995 (pe vremea acea se numea Seltron). Cred ca din lene n-am cautat altceva.
  • geo geo
    Nu cred ca isi au rost aceste intrebari de bun simt. Probabil iti vor raspunde postacii Antenelor sau angajatii UPC...ptr ca nu avem prea multi abonati ai UPC pe aici.
  • draqwl draqwl
    Tot mai bine este la GIGI(DIGI).Meciuri din Spania,Italia,Franta.La UPC poti vedea numai liga lu Gino si asta la un pret piperat!Sa ramana UPC cu liga 1 ca nu imi pare rau!
  • Mihai Mihai
    De ce nu faci reclamatie la OPC? Eu asa am procedat si acum astept trecerea celor 30 zile pana la solutionarea sesizarii.
  • Mihai Mihai
    De ce nu faci reclamatie la OPC? Eu asa am procedat si acum astept trecerea celor 30 zile pana la solutionarea sesizarii.
  • Mihai Mihai
    De ce nu faci reclamatie la OPC? Eu asa am procedat si acum astept trecerea celor 30 zile pana la solutionarea sesizarii.
  • Mihai Mihai
    Am sesizat OPC, ceea ce sugerez sa faca toti cei nemultumiti de acest abuz. Pe site-ul OPC exista un formular tipizat pentru reclamatii. Eu am sesizat ca aceasta modificare nu este conform contractului semnat cu reprezentantul UPC, solicitarea finala fiind de respectare a contractului. Deja am primit confirmarea inregistrarii reclamatiei; solutionarea - in max. 30 zile. Abia astept......
  • SRI SRI
    Intrebare pentru abonatii UPC : cum e sa fi abonat la o companie care incearca sa-ti infiga cutitu in spate? Sa platesti abonamente cu 10-13 lei mai scumpe la net si tv fata de RDS si sa nu vezi un derby gen Real-Barcelona, Juventus-Inter?,sa nu vezi prima optiune din Champions League, miercurea sa nu vezi nici un meci? Sa nu ai viteza de net mai mare de 200mb/s cand concurenta cu mai putini bani cu cat platesti tu pentru 200mb/s iti ofera 1000mb/s? Cum e sa platesti 10 lei pentru meciurile din liga I cand RDS-ul le dadea gratis?
  • iritat iritat
    Daca am optat acum 8 luni cand am incheiat contract cu UPC pentru introducerea in grila si a postului LookTV nu inteleg de ce mi s-ar majora abonamentul. pe ce motiv? OPC ii paste!

Trimite un comentariu

sus