Skip to main content

Ce plănuieşte Pro TV pentru această toamnă: MasterChef de două ori pe săptămână şi un nou format reality

 
Juriu MasterChef
Juriu MasterChef

Juriu MasterChef

Publicitate

Cum va arăta grila Pro TV din toamnă? Postul va avea cinci seri din şapte producţie locală. Show-ul Masterchef va fi difuzat de Pro TV de două ori pe săptămână în această toamnă. Anunţul a fost făcut de Christoph Mainusch în videoconferinţa cu investitorii, în care au fost anunţate rezultatele financiare ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV.

Informaţia a fost postată ulterior pe Twitter de Robert Berza, un veteran al online-ului şi fost şef al diviziei internet din CME.

Unul dintre cei doi director executivi ai CME a mai spus că postul va lansa în această toamnă şi un show reality

Christoph Mainusch „În România, pentru a combate investiţiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediţie a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef de două ori pe săptămână în prime-time şi vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă şi Las Fierbinţi, vom putea să oferim telespectatorilor conţinut local cinci seri pe săptămână.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Manu Manu
    Romanii au talent in primavara 2015 s- ar putea tot in 2 zile. Sa nu uitam nici kanalistii la toamna cu ultimul sezon Suleyman
  • Expertul, Expertul,
    Foarte probabil programul ProTV in toamna: Luni si marti Master Chef, in confruntare directa cu dancing with the stars si iadul bucatarilor. miercuri acel format reality, in confruntare directa cu SRC. Joi Las fierbinti, in confruntare directa cu next star. Vineri Vocea Romaniei, in confruntare directa cu kix factor. ProTV are rezervata ziua de vineri pentru marile showuri. Romaniiautalent a obtinut cele mai mari audiente din istoria televiziuniiiii, in slotul de vineri seara. Sambata si duminica filmul Pro, in confruntare cu tecunosc de undeva si ceva film de pe antenuta 1.
  • andy andy
    si emisiunea de dans care o anuntasera pentru toamna?
  • Dora Dora
    Va fi un reality cu vedete ! Pe toamna oricum ii vor avea din nou pe Jason Statham, Bruce Willis , Swarznegger, baiatul Singur acasa 1, 2, 3 ,4 :)))))baietii astia din filmele astea la a cincispea difuzare cam rup tot asa in general :)))) pe 18- 49 ...nu prea isi face greturi Pro tv- ul . profit sa fie !!!!!!
  • yuky yuky
    Si au dat si ei seama ca in romania ,fara productii proprii, strerge A1 cu tine pe jos.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    si in timp scoatem restul si bagam doar reality.
  • Manu Manu
    Probabil..luni si marti Masterchef.Miercuri format reality.Joi Las fierbinti. Vineri filmul Pro. Sambata Vocea Romaniei. Duminica din nou filmul Pro- blockbusterul saptamanii.

Trimite un comentariu

sus