Skip to main content

CinemaPro s-a întors la Adrian Sârbu. Fostul şef al Pro TV a redevenit proprietarul sălii. Sârbu, în licitaţia şi pentru Pro FM, Studiourile Buftea şi Media Pro Distribution

 
adrian sarbu (6)
adrian sarbu (6)

adrian sarbu (1) - Copy

Publicitate

Sala Cinema Pro din centrul Capitalei (fostul cinematograf Luceafărul) s-a întors la Adrian Sârbu.

Central European Media Enterprises –CME şi Adrian Sârbu au căzut de acord la începutul lunii iunie ca sala să revină la fostul şef al Pro TV, iar mutarea a fost deja făcută, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate tranzacţiei.

Adrian Sârbu este în continuare în licitaţia pentru celelalte active pe care CME le scoate la vânzare: Studiourile Buftea, Pro FM, Media Pro Distribution, Media Pro Music şi Hollywood Multiplex. Şi alţi ofertanţi sunt interesaţi de active. Printre ei, Sebastian Ghiţă, care discută pentru posturile de radio.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, sala Cinema PRO urmează să găzduiască, pe lângă premiere şi proiecţii de filme, şi spectacole de teatru şi de muzică.

Cinema Pro era parte a MediaPro Entertainment, entitate care cuprindea MediaPro Pictures, MediaPro Distribution, Pro Video, MediaPro Music & Entertainment şi Cinema Hollywood Multiplex.

Cinema Pro a fost deschis în 2005, când a fost preluată de Media Pro Distribution. Sala găzduia premiere, dar era deschisă şi marelui public pentru proiecţia de filme.

Printre premierele de la Cinema Pro:

- Eu cand vreau sa fluier, fluier (marele castigator al Festivalului de Film de la Berlin),

- Marti, dupa Craciun (nominalizat la sectiunea Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2010),

- Politist, adjectiv (distins cu Premiul FIPRESCI si Premiul Juriului sectiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes 2009),

- Boogie

- Restul e tacere (Regia: Nae Caranfil)

- Ces amours-la (regia: Claude Lelouch).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca anca
    Daca ar afla Adrian Sarbu cat bani fura aia de la MEDIA SAT ar inebuni:)
  • anca anca
    :)
  • VOVA VOVA
    Burci nu discuta si el pentru Pro Fm ?
  • Ochila Ochila
    vezi: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17375787-sebastian-ghita-grupul-media-care-construiesc-pregateste-fuziune-vanzare-nu-vreau-ajung-nici-voiculescu-nici-vantu-singura-solutie-este-diminuez-acest-tip-influenta.htm
  • Dr.Mengele Dr.Mengele
    Paulica,
    Sirbu are mult ebube'n cap, dar bulina rosie nu este a lui.
    Ca in multe alte cazuri, bulinele au fost scoase de locatarii care nu mai pot sa-si vanda/inchirieze apartamentele. In conditiile in care ei au o problema mult mai mare decat spectatorii ocazionali, deoarece locuiesc 24/24 acolo si minunatul Oprescu se face.... ca nu are ce face.
    De fapt asteapta cu nerabdare un nou cutremur, ca sa se mai elibereze terenuri in buricul targului si sa-si umple buzunarele din nenorocirea oamenilor.
    In cazul lui, pentru ceea ce nu vrea sa faca (la proiecte/ macheta este campion), nu amenda i-ar trebui, ci sa stea la racoare pentru cum a distrus Bucurestiul. Alaturi de consilierii care i-au sustinut nebunia.
    Este cel mai mare demolator de monumente istorice dupa Ceausescu si candideaza cu success la titlul de cel mai mare primar- gainar al Bucurestiului. Argumentele se gasesc la o simpla cerecetare media: noul sediu al primariei, chiria la actualul sediu, adapostul de caini, Uranus, pasajul vacaresti (inceput cu puscariasul Iordache), ceasuri de aur, pizze, carnati, oameni ucisi de caini etc,etc
  • victor victor
    ”Și alți ofertanți sunt interesați de active. Printre ei, Sebastian Ghiță, care discută pentru posturile de radio.”
    Ne puteti detalia ce inseamna ”discuta”? Liciteaza, negociaza direct, discuta cu prietenii? Multumesc.
  • paul S paul S
    Acel imobil (Cinema Luceafarul) are "bulina rosie" care atentioneaza asupra incadrarii lui in clasa I de risc seismic.
    "Bulina" in forma ei fizica a fost ascunsa hoteste, desi spectatorii trebuie avertizati asupra riscului la care se expun in acel cinematograf.
    Rusine Adrian Sarbu!
    Meriti o amenda de la primarie!
    Daca nu cumva Oprescu nu are ambitii prezidentiale.
    In cazul asta, poate nu iti da amenda.
    Merita incercata o discutie, ce-ar fi de pierdut?
  • chira mihai chira mihai
    daca nu ma insel aceste active scoase de cme la vanzare au fost cumparate atunci cand sarbu a devenit geo cme inclusiv cel acuzate de spalare de banii se vorbeste doar de media pro nu si de protv sa active preluate de cme in 2009 de la sarbu sunt cele care vor avea de pierdut

Trimite un comentariu

sus