Skip to main content

CNA la DNA. Şefa Consiliului şi patru membri au fost prezenţi la audieri

 
CNA
CNA

CNAPreşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a fost audiată miercuri la DNA în dosarul deschis în urma unei plângeri depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă, privind fapte de luare de mită şi trafic de influenţă.

Publicitate

Alături de aceasta, la audierile de astăzi de la Direcţia Naţională Anticorupţie au mai participat următorii membri CNA: Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Viorel-Vasile Buda şi Christian Mititelu.

Laura Georgescu le-a spus jurnaliştilor să ceară informaţii exclusiv purtătorului de cuvânt al Consiliului.

"Din momentul în care am ieşit de aici, singura persoană care vă interesează este purtătorul de cuvânt (al CNA - n.r.)", a spus Laura Georgescu, după ce a stat în sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) timp de circa trei ore.

Tot miercuri, la DNA au venit şi alţi membri ai CNA, citaţi în calitate de martori.

Astfel, cu aproape o oră înaintea Laurei Georgescu, la DNA a venit Valentin Jucan, care a spus că a fost chemat de procurori în calitate de martor şi a adus mai multe documente.

El a declarat, la intrarea în DNA, că CNA nu are voie să primească sponsorizări sau donaţii, iar dacă acestea au existat, au fost făcute în mod ilegal. El a precizat că speră ca aceste sponsorizări sau donaţii pentru CNA să nu se fi făcut. Totodată, Jucan a spus că speră ca niciun post de televiziune să nu fi fost favorizat de CNA. Valentin Jucan a adăugat că dacă CNA doreşte să facă achiziţii, le poate face din bugetul propriu.

După preşedintele CNA, la DNA au venit Răsvan Popescu, Viorel-Vasile Buda şi Christian Mititelu.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, şi ceilalţi membri ai CNA au fost chemaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie în urma unei plângeri depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    Era cazul sa se sparga mafia de acolo odata si odata, acolo e grup infractional organizat. Georgeasca, indiferent ce a pus la cale, a pus la cale cu ceilalti oameni pusi de PSD, nu putea singura, ca ii trebuiau minim 6 voturi ca sa treaca sau sa pice orice. Eu sper ca procurorii DNA sa se prinda si, daca o baga pe Georgeasca la ceva, sa ii bage si pe ceilalti din gasca PSD la complicitate. Pana una alta, vad ca Gubernat pe urmatoarea pe teava, pentru DNA.

    http://www.petitieonline.com/signatures/premierul_victor_ponta_sa_ceara_monicai_gubernat_sa_publice_cv-ul

Trimite un comentariu

sus