Skip to main content

Cosmin Prelipceanu, reacţie după concedierea unui jurnalist pentru o postare pe Facebook: Digi24 se delimitează de jignirile aduse în spaţiul public oricăror persoane

 
cosmin prelipceanu
cosmin prelipceanu

cosmin prelipceanu

Publicitate

„Ne vom despărţi de oricine nu împărtăşeşte valorile în care noi credem - echilibru, echidistanţă, imparţialitate”, declară Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Reacţia lui Prelipceanu vine după ce jurnalistul Cisti Citre, din departamentu politic al postului, a fost concediat ieri de la Digi24 din cauza unor opinii emise pe pagina sa de Facebook (detalii AICI).

„Digi24 se delimiteaza de jignirile aduse in spatiul public oricaror persoane, fie ca este vorba despre politicieni sau nu. Consideram ca libertatea de exprimare include intotdeauna si respectul”, mai spune Prelipceanu.

Declaraţia integrală a lui Cosmin Prelipceanu, în continuare:

„Digi24 rămâne consecvent principiilor jurnalismului echidistant şi se bazează pe toţi membrii echipei pentru respectarea acestor standarde. Ne vom despărţi de oricine nu împărtăşeşte valorile în care noi credem - echilibru, echidistanţă, imparţialitate. Credem si in civilitate. In numele ei si al aerului respirabil pe care ar trebui sa-l emane media din Romania, Digi24 se delimiteaza de jignirile aduse in spatiul public oricaror persoane, fie ca este vorba despre politicieni sau nu. Consideram ca libertatea de exprimare include intotdeauna si respectul”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cititor cititor
    De la un timp Digi24 nu mai e ce a fost. Exista niste redactori care s-au plimbat prin zona 'urata' a informatiei publice si acum au ajuns si la Digi24. Personal cred ca am pierdut inca un canal de informare corect, echidistant, demn de luat in seama.
  • jony jony
    Asa va place sa spuneti in sedintele interne?
  • calin calin
    ce echidistanta, dar un avertisment, ceva, codul muncii, alea, alea? chiar si existenta postului unei retele de cablu cu monopoluri locale, o fi lucru curat intr-o concurenta cinstita? ce mai curve cu pretentii de calugarite sunt toti. prelipceanule, si tu esti plin de pareri si impresii, ai fost un magar fara motiv cu vadim in direct
  • Cristi Munteanu Cristi Munteanu
    Principii jurnalistice echidistante? Ha! Hai ma lesi!!! Dar cu jurnalistul de la Digi24 Constanta, care a fost dat afara din cauza unui articol scris in trecut la un ziar din Galati, in care ciufulea firma mama Rcs-Rds? Cu el tot principii jurnalistice au fost? :-j
  • pringles pringles
    daca asta este tot ce ati inteles ma bucur ca nu o sa va mai uitati la digi24...este totusi un post de alt level (aveti de ales intre alte jeguri nu e problema)
  • Andrei Andrei
    Cand baiatul asta era la Realitatea si avea emisiune impreuna cu Laura Chiriac, ziceai ca-s Mitica Pelican si Ilie Dobre, care comenteaza un joc de Sudoku, undeva prin padurea ecuatoriala.
  • Mariana Mariana
    Ce repede sar in sus pupatorii de la RCS-RDS cand e vorba de seful lor. Ce-i drept o limbuta in c.. la sef e posibil sa iti mai aduca inca 6 luni de contract ca asa e practica la Digi 24. @Daniel, @Valentin BRAVO sunteti in grafic.
  • Valentin Valentin
    Aha, deci acu nu mai sunt basisti sunt pontisti:))sa va reamintesc ca potrivit unei postari de aici de acu 2 zile Digi24 si alte 2 canale de stiri au dat integral discutia de la Cotroceni in timp ce toti ailalti se faceau ca ploua? Atunci nu mai erau cu Ponta,nu?! Fratilor inainte sa fiti dezamagiti ganditi si uitati-va la teve. Nu mai inghititi ca gainele proaste ce va vand acu marii deontologi din presa.sa va amintesc ca la Pro tv regula numarul unu era ca nimeni nu vorbea/scria nimic fra PR? In televiziune tre sa existe niste reguli, e simplu, ca peste tot. Si dca regulile ti-au fost comunicate si le incalci pleci. Si daca aveti curiozitqtea aruncati un ochi pe FB la domnul Citre si o sa remarcati un ton agresiv de luni bune. Adica, daca voiau sa il dea afara o puteau face de mult. Doar ca acu a sarit grav calul
  • geo geo
    Credeam ca numai Romania TV, TVR 1 si Antena 3 sunt aservite lui Ponta. Se pare ca m-am inselat...si este pacat...
  • Daniel Daniel
    E ceva normal ce au facut,inca o data dau dovada de impartialitate si respect cei de la Digi.Pana acum urlau toti pe aici ca la digi sunt basisti,acum ca l-a dat afara pe lamaie pe asta urla ca s-a dat cu Ponta.HAHAHA.Oare chiar nu mai exista presa adevarata in Romania? Bravo Digi,Bravo Prelipceanu
  • ziDzi ziDzi
    Urata gest se putea da un avertisment apai cand ajungi sus ....ia mergi si tu Cosminele pe teren ,apoi sigur o sa ai si tu ceva de spus .... apai Libertatea de Exprimare unde mai este!? dar despre audienta pe care o faci Prelipceanule nu spui nimica !?
  • Livia Pila Livia Pila
    Una dintre marile valori in care a crezut Cosmin Prelipceanu a fost doamna colonel RODICA CULCER. Si uite ca totusi s-a despartit de ea. Incepe sa nu se mai poarte Basescu. Nu-i asa, domnu Prelipceanu? Se poarta Ponta!

Trimite un comentariu

sus