Skip to main content

Dan Voiculescu a dat în judecată mai mulţi jurnalişti, printre care Robert Turcescu şi Dan Andronic

 
dan voiculescu
dan voiculescu

dan voiculescu

Dan Voiculescu, în război cu presa. Fondatorul Intact a acţionat în instanţă mai mulţi jurnalişti, printre care Robert Turcescu, Dan Andronic, dar şi ziarişti de la Deutsche Welle, potrivit DailyBusiness.ro.

Omul de afaceri a înaintat, prin casa de avocatură care îl reprezintă, trei dosare la Tribunalul Bucureşti la data de 28 iulie.

Toate trei au ca obiect „acţiune în răspundere delictuală”.

Unul dintre dosare îi vizează pe jurnaliştii de la Evenimentul zilei. Astfel, potrivit site-ului Tribunalului Bucureşti, pârâţii sunt Editura Evenimentul şi Capital, Dan Andronic (patronul companiei), Virgil Munteanu (administratorul societăţii) şi jurnaliştii Ionel Stoica, Marian Pavalasc, Cătălin Antohe.

Într-un al dosar, depus tot pe 28 iulie, Voiculescu îl cheamă în instanţă pe jurnalistul Robert Turcescu, de la B1 TV, care a făcut o serie de dezvăluiri la emisiunea sa, Sub semnul întrebării.

În cel de-al treilea dosar vizaţi sunt cei de Deutsche Welle, portalul de ştiri al radioteleviziunii din Germania, site care are şi o variantă în limba română.
Voiculescu a anunţat încă de acum două săptămâni că intenţionează să-i dea în judecată pe cei de la Deutsche Welle, pentru că au scris despre el un articol „urât şi murdar”, potrivit fondatorului Intact.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    acum nu mai sare Gadea ca este o amenintare la adresa presei? ....ce jeg de om
  • Andrei Andrei
    Avocatii se bucura :D sau poate ca Voiculescu isi baga unghia in gat ca ii plateste de pomana si a zis sa le dea ceva de munca.
  • Maria Maria
    Ce sa faca si el? Loveste ca sa para nevinovat...e porc

Trimite un comentariu

sus