Skip to main content

Disney va avea un nou logo şi o nouă imagine

 
Disney logo
Disney logo

Disney logoDisney Channel va lansa în România, începând cu 21 iulie 2014, un nou logo şi o identitate grafică plină de viaţă.

Publicitate

Designul prezintă business-ul global, unificat printr-o imagine creativă şi modernă ce aduce în prim plan chipurile, familiile şi mediul telespectatorilor Disney Channel din întreaga lume.

În plus, noul branding reflectă trecutul Disney, în special semnătura lui Walt Disney ca parte integrantă din logo şi gestul marcant al scrierii literei 'D' ce este utilizat in toate tipurile de media. Noul logo dinamic combină două simboluri clasice Disney – semnătura distinctă a fondatorului companiei Walt Disney şi forma realizată din cele trei cercuri reprezentative pentru Mickey Mouse.

Toate promo-urile, clipurile de identitate şi cele privind recomandările de programe vor afişa noul logo, stil grafic şi paleta de culori. În timp ce logo-ul şi identitatea vizuală se schimbă, promisiunea canalului, valorile brandului şi conţinutul nu se modifică.

În EMEA, noul branding a fost dezvăluit pentru prima dată cu ocazia transferului Disney Channel Germania de la varianta pay-TV la free-to-air în ianuarie 2014

Disney Channels EMEA

În EMEA, Disney Channel este disponibil in 21 limbi şi 18 fluxuri vizuale din 117 ţări, ajungând astfel în peste 139 milioane de gospodării cu un total de 24 canale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Dar asta este 100 % sigur ?
  • Sorin Sorin
    si eu ma gandesc daca vor trece la 16:9,dar e bine ca trec la noul look
    sa speram ca vor trece in 16:9 si sa aiba si o versiune hd
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Stiti cumva, trec si la 16/9?

Trimite un comentariu

sus